woensdag 25 januari 2012

P2 - Mascara voor het haar

Meiden van rond mijn leeftijd kennen het vast nog wel van vroeger, Haar mascara. Ik was er vroeger mega fan van. Hema had ze in het assortiment zitten en ik was tiener die regelmatig strepen en puntjes gekleurd haar had d.m.v. haarmascara. Ik vond het geweldig. Naar mate ik ouder werd is de hype bij mij over gegaan en jaren heb ik er niet meer aan gedacht. Laatst liep ik in Duitsland en zag ik ineens in het P2 schap haar mascara staan. Ik kon het niet laten en heb beide kleuren mee genomen.

Vroeger droeg ik het als tiener in mijn haar. Later heb ik een aantal keer haar dip dye geverfd, dat heb je hier al eens kunnen zien. Na jaren niks met mijn haar gedaan te hebben kwamen een half jaar geleden de kriebels weer een beetje boven om een kleurtje in mijn haar te doen. Ik wil het gewoon niet verven omdat ik het niet bij mijn opleiding en stage e.d. vind passen (dit is puur mijn eigen mening). Met deze haar mascara kun je een keer iets anders doen met je haar zonder dat het permanent is. 
De haar mascara's werken precies hetzelfde als een gewone mascara. Je brengt met het borsteltje een laagje mascara in je haar aan. Je kunt het erg makkelijk verdelen en je kunt zelf kiezen hoe dik of hun je de kleur zelf wilt. Hoe dikker aangebracht hoe intenser. 
Op het moment dat je het aanbrengt wordt het een beetje een streng van bij elkaar geplakte haren. Je kunt er voor kiezen om het zo te laten.
Ik heb er voor gekozen om het een paar minuten goed te laten drogen en daarna het uit te borstelen. Dan krijg je het effect zoals je hierboven ziet. Ik vind het echt top! love it! Wat ook erg leuk is, is om de roze over de blauwe heen te doen. Het geeft dan een paars effect. 

Ik hoop echt dat Hema weer van deze mascara's krijgt, want het dip dye haar is weer helemaal hot en ik weet dat veel ouders niet willen dat kun kinderen het haar verven. Daardoor zijn deze haar mascara zo perfect want het is met wassen er zo weer uit. Er zit één nadeel aan, je kunt ze niet dragen als het regent want dan kan het gaan "lekken". 

De haar mascara is uit de Cirque de beauté collectie en is tijdelijk verkrijgbaar. Ze zijn verkrijgbaar in de twee bovenstaande kleuren, roze en blauw. Ze kosten €4,45 per stuk.

Q: Kende jij al haarmascara?

2 opmerkingen:

  1. Oh god die dingen droogde m'n haar altijd zo uit toen ik nog veel jonger was XD

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Haha, ik had dit vroeger ook in alle kleuren van de regenboog. Het stonk altijd enorm!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.