vrijdag 6 januari 2012

Project 365 sillysilsil

Ik merk dat ik steeds vaker foto's maak en merk dat jullie het ook erg leuk vinden om het te zien wat er allemaal in mijn persoonlijke omgeving gebeurd. Nu bedacht ik mij rond de kerstdagen ineens dat het misschien wel leuk zou zijn als ik elke dag een foto online zou plaatsen. Na lang nadenken waar en hoe ik dit zou doen heb ik het op 1 januari gerealiseerd. Ik wil er elke dag een foto plaatsen en dit minimaal één jaar lang. (laten we hopen dat ik het ga volhouden)

Zo ziet de site er uit. Simpel en clean. Niet teveel poespas en alleen foto's. Ik heb het via blogger gedaan zodat het voor mij wat overzichtelijk blijft. Het is een nieuwe layout van blogger en er zijn zeker nog op en aanmerkingen over, maar ik vind het wel leuk om de foto's zo te tonen.  Je ziet ze overzichtelijk op een rij van dag tot dag!
Als je op de foto klikt opent de foto en zie je hem vergroot op je scherm. Ook schrijf ik er elke dag een kleine beschrijving erbij. Ik probeer meeste foto's te maken met mijn Fuji-film camera maar er zullen zeker ook foto's bij zitten die met de Iphone gemaakt zijn. Is de foto met mijn Iphone gemaakt zal ik zit er bij zetten.

Ik wil misschien elke week of één keer in de twee week de foto's ook hier online plaatsen. Maar hoe ik dat ga doen is nog een beetje de vraag.
Je kunt elke dag kijken op:

Ik hoop dat jullie een kijkje nemen en mochten jullie nog tips of leuke ideeën hebben voor foto's dan hoor ik het graag.

Q: Heb jij ook een foto project? laat de link achter! ik vind het leuk om even te kijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.