zondag 29 januari 2012

Pupa - Jeans N'Roses

Pupa brengt dit jaar de lente extra vroeg bij je thuis. Dit jaar staat de lente in het teken van bloemenmotieven gemengd met jeans accenten. En pupa komt met de collectie Jeans n'Roses waar je een romantische lente look mee kunt maken. Mooie pastelkleurige producten en mooie roze tinten. Kijk verder voor swatches en meer.

De verpakking vind ik erg verfrissend en mooi. Meestal zijn verpakkingen heel druk of juist zwart. De verpakking van de Jeans n'Roses is juist erg licht en redelijk rustig gehouden met roos afdrukken. Ook zijn de letters van het logo roze gemaakt en is de verpakking glanzend. 
Satin Finish Baked eyeshadow - 04 Peach Rose
Ik ben al een tijd tevreden over de satin finish baked eyeshadow van Pupa. Ze voelen ontzettend zacht aan en kunnen zowel droog als nat aangebracht worden. Ze geven een mooi effect en nat aangebracht hebben ze veel pigmentatie. Wat erg leuk is aan deze collectie, is dat ze het roze ook terug gebracht hebben in de verpakking en de applicator van de oogschaduw zelf.
Gloss-Effect shiny Lipstick - 01 Peony Pink :
Deze lipstick van Pupa geeft een wet-look aan je lippen. Hij heeft een semi-transperante fiinish en een gel structuur wat het volume van de lippen vergroot. Ook hier zijn weer roze accenten aangebracht op de hals van de lipstick.
De lipstick geeft weinig kleur maar heeft een hoog glans gehalte. Het geeft je lippen een natuurlijke gezonde uitstraling.
Je ziet goed dat de lipstick/gloss en de oogschaduw goed bij elkaar passen. De lipstick geeft op de swatch nog wat kleur af, maar dit zie je op de lippen bijna niet meer. De oogschaduw heeft een mooi zachte glans en is licht en subtiel van kleur. Toch geeft hij al goede pigmentatie terwijl ik hem hier droog heb aangebracht.
Glossy Nail Polish - 210 Peach Rose
De nagellak van Pupa zit altijd in een schattig klein flesje van 5ml. Bij de collectie horen vier verschillende kleuren waarvan dit de lichtste kleur is. Het is een zacht, maar intens roze kleur. De kleur past helemaal in het plaatje van de andere drie kleuren en de kleuren zijn ook erg mooi op elkaar aangepast.
De nagellak dekt mooi in twee dunne laagjes en heeft een mooie glossy effect. De nagellak droogt ook redelijk snel en blijft erg goed zitten. Ik vind het persoonlijk een erg mooie roze kleur die je look helemaal af kan maken. De kleur doet ook denken aan bloemen en daardoor goed aangepast op de collectie.
De collectie is bestaat totaal uit vijf producten. De producten die je hier niet ziet zijn de Maxi shimmer blush en de Sparkling eyeliner pencil.

Satin-finish baked eyeshadow €14,95
Gloss-Effect shiny lipstick €14,25
Glossy nail polish €6,25

De collectie is vanaf februari verkrijgbaar. 
Weet jij niet waar Pupa bij jou in de buurt verkocht wordt? kijk dan hier naar de verkooppunten bij jou in de buurt.

Q: Wat is jou eerste indruk van deze collectie?


2 opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.