dinsdag 31 januari 2012

Revlon Colorstay 16H Quad eyeshadow

Revlon komt vanaf februari met nieuwe colorstay 16H Quad eyeshadow palettes. Totaal acht palettes met verschillende kleuren. Ik laat vandaag een paars kleurig palette (Seductive) en een blauw palette (inspired). Twee totaal verschillende palettes met verschillende kleuren. Kijk verder voor swatches en meer.

De palette is erg simpel gehouden ze hebben een doorschijnende bovenkant waardoor je de kleur goed kunt zien. Als ze nog nieuw (gesloten) zijn staat de naam en het nummer van het palette op een stikker. Deze sticker kun je er gelukkig makkelijk afhalen. Op de achterkant van de verpakking staat welke kleur je waar kunt gebruiken voor een geslaagde look.
540 Inspired:
Dit palette heeft blauw en groen tinten en ziet er op de huid heel anders uit dan in het palette. Als je de kleur in het palette ziet, zie je niet dat er in twee kleuren best grote glitters zitten. Ze zijn niet heel erg gepigmenteerd, maar geven een subtiele kleur af. Mijn favoriete kleur van dit palette is de aqua kleur. Deze is wat feller en valt goed op bij het aanbrengen op de oogleden.
530 Seductive:
In dit palette zitten paarstinten met een wat koelere ondertoon. Ook hier is de pigmentatie niet heel sterk. De substantie/samenstelling van de oogschaduw is ook erg verschillend. De één heeft shimmer er in de ander is een soort matte kleur en dan is er ook nog één met een satin finish. Dit vind ik jammer, want het werkt vaak prettiger als ze dezelfde samenstelling hebben.

De palettes zijn leuk, maar ik heb beter gezien. De palettes zien er leuk uit, maar zijn in uitvoering helaas wat minder. Jammer want ik ben over het algemeen wel tevreden over Revlon. 
Wil je de Quads toch proberen, ze zijn vanaf begin februari verkrijgbaar voor €12,95. Kijk hier voor een winkel bij jou in de buurt.

Q: Wat vind jij van de kleuren?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.