zondag 15 januari 2012

Swatches Catrice Discontinued nagellakken

Ik merk dat heel veel dames helemaal in de ban zijn van de Catrice nagellakken die uit de collectie gaan. Ik merkte ook dat veel niet helemaal goed wisten hoe de kleur er uit zagen, want op persfoto's kan de kleur toch  soms heel anders lijken dan dat hij in realiteit is. Daarom heb ik alle kleuren die ik in mijn kast had liggen die uit de collectie gaan voor jullie geswatched. Ik hoop dat jullie er iets aan hebben.
Ik had zelf al acht lakjes die uit de collectie gaan, en heb er totaal nog vier bijgekocht nu met de 50% korting. Dat maakt een totaal van twaalf lakjes van de achttien lakjes! Ik heb ze totaal niet op nummervolgorde gedaan, maar meer op kleurvolgorde.
Eerst even de twee mindere foto's maar waar je ook even de nagellakken ziet met flits. Zo zie je ook goed dat er in sommige nagellak een mooie shimmer zit en sommige ook een cream finish hebben. Nu maar eens kijken naar de kleuren (bij daglicht) en de namen van de lakjes.
Er zitten een aantal erg mooie kleuren zitten er zeker tussen. Mijn favorieten zijn : 540 Am I Blue or Green, 450 Sand Francisco en 560 In the Bronx. De anderen vind ik ook erg leuk, anders had ik ze niet gekocht. Jammer genoeg komen de lakjes op de laatste foto niet helemaal over zoals ze in het echt zijn. De kleurtjes hebben alle drie veel meer effect in het echt. Zoals bij de "I wear my sunglasses at night" zitten mega veel verschillende kleuren miniglittertjes in. Die kreeg ik niet op de foto.
Ik hoop dat het voor jullie een stuk duidelijker is geworden en nu beter weten welke lakjes jij eventueel nog zou willen aanschaffen. Deze kleurtjes zijn nu allemaal 50% korting en op=op , dus je zal snel moeten zijn als je nog wat kleurtjes wilt bemachtigen.

Q: Welk kleurtje vind jij jammer dat ie ons gaat verlaten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.