woensdag 18 januari 2012

Teeez "Boudoir Secrets" Nagellak

Ik vertelde drie weken geleden al dat Teeez met een nieuwe collectie gekomen was, genaamd "Boudoir Secrets". Na de lipgloss en eyeliner pencil is het nu tijd voor de nagellakken. In deze collectie zitten acht pasteltinten nagellak. Van een verzorgde natuurlijke tint tot een uitdagende en opvallende kleur. Vandaag laat ik drie lakjes uit deze collectie.

De verpakkingen van de nagellak vind ik erg leuk. Hij is vrij simpel met een opvallende dop. De nagellak is vrij van de 'big 3' (tolueen, formaldehyde en DBP). Hij is geur vrij waardoor hij ook geschikt is voor mensen met een gevoelige huid. Hij is hypoallergeen en dermatologisch getest. Dat klinkt voor mij altijd erg goed in de oren. Maar toch moet de lak voor mij ook goed dekken en snel drogen en natuurlijk niet te vergeten een mooie kleur hebben.
08 Smooth
Een mooie warm roze kleur met hele kleine shimmertje er in. Hij is heel dekkend en geeft een heel mooi gel en glossy achtig effect. De structuur van de lak is wat dikker dan normaal maar zeker niet te dik. Hierdoor kun je in twee 'dunne' laagjes een mooi dekkende lak krijgen. De lak droogt erg goed ondanks de iets dikker structuur. 
02 Ice
Teeez is over dit lakje het meest lyrisch. Het is een semi transparante nagellak met ultra fijne parel deeltjes die het nagel oppervlak glad maakt. Ik vind het lakje zelf niet zo veel doen. Ik heb hem hier over het lakje Smooth gedaan. Je ziet bijna geen verschil, de kleur van de roze lak wordt iets lichter en oogt een beetje matter. Ik heb hem ook over mijn blote nagel gedaan maar dat gaf ook niet heel veel effect. Voor mij geen topper dus.
07 Outta Control 
Een erg gave pastel paarse tint. Meestal als ik aan pastel paars denk, denk ik aan een licht paarse kleur tegen lila aan. Toch kan ik het niet echt een andere naam geven, want het is pastel en het is paars. Ik vind de kleur erg gaaf. Het geeft een soort van semi matte effect waardoor ik hem erg speciaal vindt. Ook deze structuur is weer wat dikker en gel achtig. Hij is net als bij de Smooth in twee dunne laagjes perfect gedekt en droogt snel. 

Ik vind de twee gekleurde lakjes ( Smooth en Outta Control ) erg leuk en zeker het kijken waard! Het semi transperante lakje ( Ice ) mag van mij vergeten worden. Niet mijn ding en ik vind hem persoonlijk ook niet echt bij de rest van de kleuren passen uit deze collectie.

De nagellak kost €4,90 per stuk.
Kijk voor een vestiging bij jou in de buurt *hier*

Q: Welke kleur spreekt jou het meest aan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.