dinsdag 10 januari 2012

Tip: Catrice korting op korting! (Kruidvat)

Ik plaatste eergisteren al de Catrice Discontinued lijst online, met daarin alle producten die uit de collectie gaan. Toen ik het artikel online had gezet kreeg ik direct van jullie meerdere vragen of ik al wist wanneer die 50% korting dan zou ingaan en of ik dit wilde melden. Natuurlijk wil ik dat melden, alleen wist ik zelf ook niet wanneer dat zou zijn. Gistermiddag liet een oplettende lezeres mij weten dat ze naar de winkel was geweest en dat ze de producten al voor 50% gehaald had. Ik wilde het natuurlijk zeker weten en ben met mijn huispak en alleen mascara (ik voelde me niet zo goed gister) naar het Kruidvat geweest. 

En inderdaad de 50% korting ging automatisch van de producten af. De foto's zijn erg slecht maar het was al donker toen ik het kocht en wilde direct wat laten. De kleuren zijn totaal niet realistisch met de werkelijkheid maar geeft een idee.

Ik heb twee oogschaduw gekocht : 190 Petrol keeps me running & 330 I Think I've green you before. Ook heb ik twee nagellakken gekocht : 440 I wear my sunglasses at night & 480 Miss piggy reloaded. Als laatste nam ik nog een lipstick mee : Ultimate Shine 150 Berry pink Ik ga proberen deze week nog een aantal swatches te maken van producten die uit de collectie gaan zodat jullie een nog beter beeld krijgen.
Wat nog het allerleukste is aan het hele verhaal, is dat Kruidvat deze week ook nog eens op alle Catrice artikelen tweede artikel voor de helft van het geld. Dus eigenlijk korting op korting. 
Ik leg het uit:
Normaal zou ik voor deze vijf producten €14,60 betalen. Nu met de 50% korting is het €7,30. Maaarrrrrr..... Omdat Kruidvat het tweede artikel van Catrice voor de helft van het geld heeft kreeg ik nog eens €1,51 extra korting. Dus betaalde ik voor 2 nagellakjes, 2 oogschaduw en 1 lipstick totaal €5,79
Ik zou zeggen, RENNEN NAAR DIE WINKEL EN INSLAAN! Weet je nog niet wat je wilt halen? kijk dan hier naar de discontinued lijst

Ik ga zeker nog een paar nagellakjes halen want nu met deze actie kosten twee lakjes samen maar €1,88

Q: Wat gaan jullie halen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.