maandag 9 januari 2012

uitslag winactie: andrélon & kleurlenzen

Jullie konden afgelopen tijd meedoen aan twee totaal verschillende winacties. Je kon een geweldig leuk Andrélon pakket winnen en een setje kleurlenzen. Bij de Kleurlenzen actie werd leuke meegedaan en bij de Andrélon winacties heb ik een aantal leuke inzendingen gekregen. Wil jij weten of jij één van de gelukkige winnaressen bent? Kijk dan snel verder.
Als allereerst de winnares van de kleurlenzen. Gefeliciteerd Didi Boeije jij hebt een setje kleurlenzen naar keuze gewonnen. Zou jij je gegevens + welke kleur lenzen je graag zou willen mailen naar win@sillysilsil.com

Hierboven zie je een aantal van de leuke inzendingen die ik gekregen heb. Hele verschillende dingen, maar zeker leuke dingen. Ik heb nog veel meer inzendingen maar ik kan ze helaas niet allemaal laten zien. Uiteindelijk heb ik één dame gekozen die een erg leuk kapsel laat zien en het leuk uitlegt. Kijk hieronder naar de winnares met haar uitleg:
Rechtsbovenin zie je een plaatje van de achterkant van mij hoofd,Daar kun je zien hoe ik het dus maak.  Eerst pak je al het haar vanaf de hoogte van ongeveer je oren.Dat split je in tweeën, zodat je er 2 vlechtjes van kunt maken.Dan begin je met vlechten.tip: Je kan de eerste paar halen van de vlecht het beste omhoog doen, dus niet gewoon het plukje naar beneden houden, maar in de richting vlechten van de plek waar je de vlecht wil hebben, als je een paar halen hebt gemaken, kun je gewoon weer naar beneden vlechten. Hierdoor zorg je ervoor dat je straks geen lelijke bobbel krijgt.Je vlecht het haar helemaal door tot je niet verder kan en maakt deze dan vast met een heel klein elastiekje. Nu je twee vlechten hebt, breng je deze over je hoofd, en maak je ze vast met kleine schruifjes (speldjes) zodat ze vast blijven. Als laatst stop je de uiteinde nog even onder de andere vlecht, en dan ben je klaar!
Gefeliciteerd Eline, jij bent de winnares van de Andrélon haarstylingspakket. Zou je mij je gegevens willen mailen naar win@sillysilsil.com dan stuur ik het pakket naar je toe!

Dit waren de winnaressen voor nu. Binnenkort komen er weer nieuwe winnaressen aan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.