maandag 2 januari 2012

Uitslag Winactie: Gosh Goodiebag

Met al die leuke winacties loopt het soms een beetje door elkaar en kwam ik er achter dat ik de winnares van de Gosh Goodiebag nog niet online had gezet. Het is een super leuke set, en bijna alle producten van deze winactie heb ik zelf ook in gebruik. Het zijn erg leuke producten en je kunt er erg mooie looks mee maken.

Ik heb veel leuke reacties voorbij zien komen en Wie mag ik deze tweeder dag in het nieuwe jaar helemaal gelukkig maken. De gelukkige winnares is : Karen Groeneveld.
Gefeliciteerd, zou je binnen één week je gegevens willen mailen naar: win@sillysilsil.com . Zodra ik je gegevens heb zal ik de producten naar je toe sturen.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.