vrijdag 27 januari 2012

Valentijns Nagels : Hartjes Nail-art


De kerstdagen zijn nog maar net geweest en Valentijnsdag staat alweer voor de deur. Ik vind Valentijnsdag altijd erg leuk, niet echt voor mezelf maar je ziet overal altijd rode en roze dingen en hartjes. vandaag laat ik jullie een nail art zien die ik een tijdje geleden geprobeerd heb. Het is niet de meest geweldige die ik gedaan heb, maar laat je zeker inspireren.


Het is heel simpel en ik kan het eigenlijk niet stap voor stap doen omdat het alleen deze twee bovenstaande stappen zijn.
Stap 1: Lak je nagels geheel in één kleur. Ik heb hier gekozen voor snow motion van Catrice.
Stap 2: gebruik een dottingtool. Deze haal ik langs het kwastje van een knal rode nagellak. Ik heb hier gekozen voor OPI Big apple red.  Ik heb de dikste dottingtool gebruikt die ik heb, hiermee heb ik twee halve rondjes ongeveer ter midden van mijn nagel gemaakt ( dit is de bovenkant van het hartje) Deze twee boogjes verbind je met elkaar en je vult de rest in.
Ik heb het zelf nog niet echt onder de knie, en ik ben dan ook niet echt een topper in nail art, maar vind het toch leuk om even te laten zien. Ik hoop dat jullie hierdoor geïnspireerd zijn en zelf ook zoiets gaan proberen. Ik wil proberen nog een ander nail art te maken in het teken van Valentijnsdag.

Q: wat vind jij van deze hartjes nail art?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.