dinsdag 17 januari 2012

Winactie: Essence Special Effect Toppers

Ik kondigde het al een beetje aan in mijn favorieten filmpje. Een winactie met Essence Special Effect Toppers die niet in Nederland te krijgen zijn. Een must have voor nagellak lovers, zeker als je deze lakjes nog niet hebt. Ik heb er expres geen artikel over geschreven omdat ze niet in Nederland te koop waren, maar winnen is natuurlijk altijd leuk. Kijk snel verder om te kijken hoe jij mee kan doen!

Het zijn drie verschillende topcoats die elk een ander effect geven. Het leuke is dat door deze topcoats elk lakje een speciaal effect kan krijgen. In het filmpje hierboven zie je de effecten van de lakjes erg goed!

Wat moet je doen om kans te maken op deze drie lakjes.

Regels:
1. Vul het onderstaand formulier in (verplicht)
2. Als je twitter hebt:  volg mij (@silja88) op twitter en RT dit bericht: 
Win drie Essence LE nagellakken uit Duitsland (special effect toppers) @silja88.RT dit bericht en kijk op: http://bit.ly/x8UAL4  RT=Lief
3. gebruik je bloglovin volg mij (silja) en 'Like' dan dit bericht. ( niet verplicht wordt wel gewaardeerd) 
4. Heb je facebook zou ik het ook leuk vinden als je mij volgt (niet verplicht wordt wel gewaardeerd)
5. winactie loopt een week dus je kunt meedoen tot 24 januari 23.59Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.