zaterdag 14 januari 2012

Xenos make-up bakjes tip!

Ik liep vrijdag door de Xenos omdat ik op zoek was naar nieuwe opbergbakjes. Ik heb ooit eens mijn make-up kast laten zien en toen kon je al zien dat mijn oogpotloden niet heel netjes en geordend in mijn kast lagen. Afgelopen week was ik er echt zat van. Ik wilde iets anders, het moest anders! Toen ik in de Xenos tegen deze bakjes aanliep was ik echt verkocht!

Xenos heeft veel verschillende mate en vormen. Ze zijn allemaal wit, stak en erg stevig en sterk. Ik heb twee formaten meegenomen om te proberen, maar ik ga er zeker meer halen! Wat erg handig is, is dat ze een klein haak randje hebben waardoor je ze erg makkelijk aan elkaar kan zetten. Je klikt ze niet vast, maar hangt het ene randje over het andere.
Dit is het één na kleinste formaat. Hier passen heel goed mijn oogschaduwbasis tubetjes in. Het is een bakje waar je makkelijke kleine dingen in kunt doen. Hij is eigenlijk net te kort voor oogpotloden, die zijn iets langer. 
Dit zijn de langere bakjes. Ze zijn qua breedte hetzelfde als de iets kleinere formaat, alleen deze is een stuk langer. Hier passen erg mooi mijn oogpotloden in en ziet het er een stuk netter uit. In het bakje er onder heb ik mijn liners gedaan. Voornamelijk gelliner potjes en een paar eyeliners. Ik wil uiteindelijk alleen gel eyeliner potjes in hebben. ( nog even door sparen)
Op deze bovenstaande foto zie je goed het randje wat over de rand van het ander bakje hangen. Het is erg stevig en ik kan zelfs het ene volle bakje omhoog houden met het andere bakje. 

Ik ben helemaal fan van de bakjes en ga er nog meer halen. Ze zijn een iets duurder dan de bakjes die ik nu van de Ikea heb, maar dat heb ik er echt voor over! Super handig zijn ze! En nog steeds niet heel prijzig, maar als je er een groter aantal van wilt kopen ben je toch in zijn totaliteit een beste prijs kwijt!

Je hebt verschillende maten. 
klein 8x8 cm. (€0,49)
middel 15x8 cm. (€0,69) *
lang 23x8 cm. (€0,79) *
x-tra lang 30x8 cm. (€0,99)
Je had er ook nog één van 38x16 cm. volgens mij was die rond de €1,49.

De prijzen met een sterretje er achter heb ik hierboven laten zien!

Q: Waar bewaar jij je make-up in?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.