zaterdag 11 februari 2012

Catrice Mono eyeshadow *new*

De nieuwe collectie van Catrice komt overal een beetje binnenstromen en je ziet steeds mee over de producten online komen. Je ziet alleen bijna nergens iets over de nieuwe mono oogschaduw terwijl ze wel erg mooi zijn. Ik heb drie kleuren voor jullie gekocht (allemaal voor de site hè *wink*) om te laten zien. Kijk naar de kwaliteit en de kleuren van drie nieuwe kleuren uit de nieuwe collectie.


Catrice komt deze periode met acht nieuwe kleuren die voornamelijk bruin, blauw en groen tinten hebben. Alle nieuwe kleuren hebben een sticker met *new* er op. Erg goed herkenbaar dus welke kleuren er nieuw zijn. Voor de rest is er niet veel gebeurd aan de verpakking of structuur.
450 Oh, It's Toffeeful : Een lichte beige/ gouden kleur met heel veel shimmer er in.
510 In Love with Hulk : Een licht blauw groenig kleurtje met veel shimmer er in. Hij doet heel tropisch en zomers aan.
500 Hip Hop on the Tree Top : De enige matte kleur die ik meegenomen heb. Het is een intense legergroene kleur. 
Ik ben erg onder de indruk van de kleuren en de pigmentatie er van. De shimmer kleuren geven een mooie kleur af en geven een erg mooie gloed. De matte kleur schrok ik gewoon van. Zo gepigmenteerd voor een budgetmerk had ik niet verwacht. De pigmentatie van de Hip Hop on the Tree Top doet mij erg denken aan Inglot pigmentatie. Op de eerste foto zie je de swatches aangebracht zonder iets er onder. Op de tweede foto  heb ik de een oogschaduwbasis onder de oogschaduw aangebracht. Zo zie je dus heel goed dat een basis onder de oogschaduw wel degelijk helpt.
Zoals ik al eerder zei, ben ik erg onder de indruk. Ik heb nog niet veel mono oogschaduws van Catrice, maar die ik heb zijn allemaal top! Ze voelen zacht aan, kruimelen weinig en blijven , zeker met een basis, erg lang zitten. 
De mono's kosten €2,79 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. 

Q: Wat vind jij van van de nieuwe Mono's ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.