zondag 19 februari 2012

Catrice Swatches #2: Birdy Reloaded, Dulce&Havanna, Welcome toRoosywood, The Pinky and the Brain

Een klein tijdje geleden liet ik jullie de eerste vier lakjes zien die ik gekocht had uit de nieuwe collectie!Vandaag volgen de andere vier kleuren die ik gekocht had. Deze kleuren kregen wat minder stemmen, maar daarom zijn ze nog niet minder mooi. Kijk snel naar de swatches en de kleuren van deze lakjes.


De nagellakken hebben dezelfde verpakking maar hebben een nieuwe kwast. Wil je weten hoe deze er uit ziet, kijk dan even naar dit artikel over de andere vier nieuwe kleuren. Op sommige verpakkingen staat nu een  "Apply 2x" logo op. Dit houd in dat hij sowieso in twee keer goed gedekt is. 
v.l.n.r.: 700 Birdy Reloaded, 710 Dulce&Havanna, 780 Welcome to Rosywood, 790 Pinky and the Brain.
Birdy Reloaded: Een kanariegeel lakje met hele kleine shimmer er in. Ik heb het zowel in de zon als in de schaduw gefotograffeerd gefotografeerd omdat je wel goed verschil ziet.
Dulce&Havanna: Een warm chocolade bruine kleur. Hij heeft een cream finish en dekt erg mooi in twee dunne laagjes.
Welcome to Rosywood: Een paarse tint met een roze ondertoon. Ook oogt hij wat naar bruin. Ook dit lakje heeft een mooi cream finish en dekt erg goed in twee dunne laagjes.
The Pinky and the Brain: Een diep intens fel roze kleur. Hij heeft een cream finish en dekt ook erg mooi in twee dunne laagjes.
De lakjes zijn voor mij echt verbeterd en ik vind de nieuwe kleurtjes erg leuk. Van deze vier is mijn favoriet zeker the Pinky and the Brain. Wat een leuke roze kleur vind ik dat.

De lakjes zullen waarschijnlijk nog niet overal zijn, maar druppelen de aankomende weken bij iedereen binnen. Ze kosten €2,49 per stuk.

Q: welke kleur spreekt jou het meest aan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.