donderdag 9 februari 2012

Catrice swatches: King of Greens, Pimp my Shrimp, Heavy Metallilac, Genius in the Bottle

Nadat ik jullie gevraagd had welke nagellak jullie als eerste graag wilden zien was het snel duidelijk dat het deze vier lakjes waren. De meeste stemmen gingen naar deze vier en met als favoriet 820 Pimp my Shrimp. Daar kwamen uiteindelijk de meeste stemmen op. Totaal heb ik 8 lakken gekocht van de totaal 14 nieuwe kleuren die uitgekomen zijn. Kijk snel naar de eerste vier nagellakken.

New Colour, New Brush. Toen ik dat op de verpakkingen zag staan werd ik erg blij. Ik vertelde vorige keer bij het Hidden World artikel  dat ik het gevoel had dat Catrice stiekem elke keer het kwastje veranderde. En ik had gelijk. Catrice heeft het kwastje platter en breder gemaakt en dat zint mij wel.
V.l.n.r: 740 King of Greens, 820 Pimp my Shrimp, 800 Heavy Metallilac, 840 Genius in the Bottle.
Dit zijn de vier kleuren waar jullie het meest benieuwd naar waren. 
Pimp my Shrimp: Een zalm oranje kleur met een cream finish.
Genius in the Bottle: Een groen gouden duochrome finish lakje.
 Zie ik hier een dupe?? ja ik zie hier een dupe van Chanel, binnenkort zal ik ze naast elkaar houden.
King of Greens: een gras groene kleur met een frost finish die mij aan het kunstgras doet denken bij mijn ouders op de golfbaan. 
Heavy Metallilac: Een Ultraviolette kleur. Echt een heel gaaf paars lakje met een kleine frost finish.

Ik ben erg onder de indruk van de lakjes. Ik heb overal twee laagjes gebruikt en ze dekken erg goed. De vernieuwde kwastjes vind ik helemaal top en moet zeggen dat de kleuren niet tegenvallen. Ik vind Pimp my Shrimp de minste van de vier. Daar had ik wat meer van verwacht, maar die vind ik net iets te gewoontjes denk ik. De andere drie kleuren vind ik echt geweldig mooi en kan niet wachten om de andere helft van mijn gekochte lakjes te laten zien. 

De lakjes zullen waarschijnlijk nog niet overal zijn, maar druppelen de aankomende weken bij iedereen binnen. Ze kosten €2,49 per stuk.

Q: welke kleur spreekt jou het meest aan? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.