donderdag 16 februari 2012

China Glaze Electropop

China Glaze is kort geleden weer met een nieuwe collectie gekomen genaamd Electopop. Een collectie met leuke en opvallende kleuren die erg goed bij de lente passen. De lijn heeft totaal twaalf leuke en vooral vrolijke kleuren waarvan ik er vandaag vier laat zien. Je hebt de 'light' en de 'brights' en drie van deze lakjes zijn van het 'lights' het topcoat lakje met de holografische glitters komt uit het 'brights' rijtje.
In de zon
In de schaduw
Bij daglicht
Kinetic Candy: Een pastel blauwe kleur die in het zonlicht een groene mint kleur geeft. Hij heeft een cream finish en dekt erg mooi in twee dunne laagjes. Ik vind het persoonlijk een erg mooie kleur.
In zonlicht
Bij daglicht
Electric Beat: De kleur is niet een kleur die je dagelijks ziet. Het is een wat koelere blauwe kleur. Ook deze kleur heeft een cream finish en dekt ook in twee dunne laagjes. 
In zonlicht
Bij daglicht
Dance Baby: Een leuk en vrolijk roze kleurtje met een kleine paarse ondertoon. Hij heeft ook weer een cream finish. Ook hier heb ik twee dunne laagjes aangebracht, maar één laagje zou het ook prima doen!
Techno: Bij de eerste drie foto's heb ik de techno nagellak in één laagje over de kleurlak heen gedaan. Op de laatste foto zie je alleen het Techno lakje. Hier heb ik hem alleen in drie lagen aangebracht. De lak heeft grote en kleine zilveren glitters met een holografisch effect. 
Brights: Techno, Aquadelic, Sunshine Pop, Gaga for Green, Make Some Noise and Wicked Style
Lights: Fuchsia Fanatic, Dance Baby, Electric Beat, Kinetic Candy, Sweet Hook en Gothic Lolita

De lakjes zijn echt toppers en vind ze erg fijn. De drogen erg goed. Helaas doet de techno er iets langer over, maar dit komt omdat je best een dik laagje moet aanbrengen om de glitters goed zichtbaar te krijgen.

De lakjes zijn o.a. te koop bij Enchantra en kosten €6,95 per stuk. Het zijn grote flesjes, want ze bevatten 14 ml. inhoud.

Q: welke kleur spreekt jou het meeste aan? 

1 opmerking:

  1. Die ijsblauwe super hoop dat er ook weer veel kleding in die kleur komt

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.