maandag 6 februari 2012

Daily Sillysilsil - week 5

Deze week is voor iedereen winters geworden. Het is erg koud en over bijna het hele land ligt een wit laagje. De zon scheen bijna de hele week en ik vind het wel heerlijk even een paar dagen dit weer. Ook had ik deze week mijn toetsweek. Ik kan het niet echt een toetsweek noemen, want ik had maar twee toetsen. Vandaag laat ik weer mijn week van dag tot dag zien.

Dag 29: Vandaag lekker een dagje in huis. Ik ben nog steeds niet helemaal 100% en daardoor lekker in joggingpak. Omdat we de nieuwe pannen hebben, had ik echt zin om te koken en heb ik dus lekker stamppot rauwe andijvie met spekjes gemaakt.
Dag 30: Vandaag had ik mijn tentamen op school. De toets viel mij gelukkig erg mee en daarom heb ik natijd met Miranda en Linda bij de BurgerKing een kingdeal gehad voor wel geteld €2,00 .... Is toch ook geen geld voor dit menuutje.
dag 31: Ik had vandaag stage bij Sephora. Normaal zitten we in een personeelskantine, maar die was gesloten dus mochten we lunchen en koffie/thee drinken bij La Place ( het restaurant in de V&D). Ik wil hier elke keer wel pauze houden. 
Dag 32: Vandaag lekker thuis een dagje niks gedaan. Nou ik heb wel wat gedaan natuurlijk, ik kreeg pakketjes binnen gekregen en foto's gemaakt voor de site. Ook heb ik lekker op uitzendinggemist een aantal afleveringen van ...... vs. de rest gekeken. 
Dag 33: Vandaag heb ik zo gelachen. Sinds de Muppets is Noah helemaal gek van Fozzy. Fozzy leest elke avond uit het boekje voor en Noah ligt bijna de hele tijd slap van het lachen.
Dag 34: Deze zagen jullie vast al aankomen. Ik moest gewoon een foto maken van de sneeuw. Het heeft vandaag flink gesneeuwd. Gelukkig heb ik er niet heel veel last van gehad maar toch vind ik het niet heel prettig. Ik had vandaag ook mijn praktijktoets, en voor mijn gevoel ging het goed maar je weet maar nooit.
Dag 35: Wat is het toch mooi weer buiten. Ik moest gewoon wat foto's maken waarvan dit er één is. We zijn lekker even de stad in geweest en daarna naar mijn schoonouders gegaan om daar te eten. Deze foto is gemaakt in de tuin van mijn schoonouders.

Iets nieuws aan het testen. Tijdelijke lip tattoo. Ik vind ze echt grappig, binnenkort komt hier meer over.
Dagje stage met O.P.I. Nicki Minaj - pink friday. Vind de kleur erg leuk en hij is dan ook al bijna uitverkocht bij Sephora.
Heerlijk uitzicht met een mooi zonnetje. De koningin was jarig, dus hing de vlag uit!
Heerlijk ontbijtje waar ik al een tijdje zin in had. heerlijke knäckebröd met smeerkaas.
Lekkere hollandse pot. Ik was donderdag vrij, dus eindelijk weer een keer tijd om stoofvlees/draadjes vlees te maken. Hier met gekookte aardappelen en bloemkool met een sausje.
Ik had mijn praktijktoets en dan mag je wel nagellak dragen, maar dan moet het er wel netjes uitzien. Daarom draag ik een nude kleurtje, mocht het per ongeluk gaan chippen dan zie je dit niet zo snel.
 Brrrrrrr koud.. al moet ik zeggen dat het nog wel meevalt als het niet waait.
Even een snel ontbijtje voor ik mijn toets had. Een broodje met bacon.
Toen ik bij de bushalte stond om richting mijn toets te gaan sneeuwde het ineens heel hard en lag er in een no time een dikke laag sneeuw.
Lunch met vriendin bij de V&D. Een cheeseburger met patat. Ik zeg, een geslaagde lunch.
Robert had avond dienst, dus Noah en ik hebben lekker met zijn tweeën gegeten.
Ik dacht eerst dat dit een foutje was, maar het was toch echt zo. -19 graden.... Ik dacht eerst dat het mega koud zou zijn, maar ik moet zeggen dat ik het wel erg meeviel.
Met Noah in de bus naar de stad om snowboots te kopen voor Noah. Hier met twee muppets van de AH die Noah echt super vind!
Kleine schade bij de H&M. Ik wilde erg graag wat nagellak van de H&M proberen omdat ik daar erg goede dingen over hoorde van jullie
Ik kan niet wachten tot onze Ipad binnen is. Afgelopen zaterdag speelde ik even met de Ipad van mijn schoonvader. Dit spelletje (slingo) is wel erg verslavend en leuk!
We bleven eten bij mijn schoonouders, maar moesten nog wel wat boodschappen hebben. Dus Noah bij opa en oma wij snel naar de winkel. Het werd al donker en dan voel je de -19 best goed.
Met Noah op de slee zijn we een stuk door de wijk gaan lopen. Noah vond het best leuk, maar naar een tijdje wilde hij wel weer naar binnen omdat hij het koud had.
Bij binnenkomst lekker warme chocolademelk gemaakt met een dikke toef slagroom er op om lekker weer warm te worden.
Dit zijn de nagellakken van de H&M die ik gekocht heb. Binnenkort swatches en meer op de site!

Dit was weer mijn week van dag tot dag. De toetsen zijn naar mijn mening wel goed gegaan, maar daar krijg ik vrijdag pas uitslag over. Even afwachten dus. Ook heb ik deze week een nog wat rustige week en daar ben ik wel blij mee want ben (weer) verkouden en heb lichte oorontsteking.

Q: Wat is jou hoogtepunt van deze week?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.