maandag 13 februari 2012

Daily Sillysilsil - week 6

Deze week laat ik weer zien wat ik van dag tot dag meegemaakt heb. Het was een lekker weekje. Ik kreeg de uitslag van mijn toetsen en deze week is voor mij persoonlijk heel veel veranderd, maar daar later meer over. Ik had weinig les deze week, dus had best een rustig weekje waar ik wel leuke foto's gemaakt heb.Dag 36: De eerste foto hier waar ik op sta. En dan nog best wel met een naked face. Omdat Noah graag buiten wilde sleeën deed ik even snel mascara en lipstick op. Ik plaats deze foto juist, omdat ik ook wil laten zien dat (ook al heb ik oorontsteking en ben ik verkouden) ik zonder foundation e.d. er ook prima uitzie. (ook al zie ik dat zelf niet altijd)
Dag 37: Ik kwam vandaag achter een leuke combi. Een H&M lakje genaamd "NERD" in combinatie met Essence "Circus Confetti".
Dag 38: Ik had weer een dagje stage. Toen ik buiten liep zag je heel goed mijn schaduw op de straat. Erg leuk want zo zie je het niet vaak volgens mij.
Dag 39: Vandaag heb ik een aantal nieuwe Catrice nagellakken op de foto gezet. Vond deze foto wel erg geslaagd
Dag 40: Noah wilde vandaag graag patatjes eten vandaag. Het was alweer een tijd geleden dus hup naar de patatmaker zoals Noah het noemde.
Dag 41: Vandaag had ik mijn gesprek op school. Ik heb mijn beide toetsen gehaald. Praktijk een voldoende en op mijn theorie had maar 1 fout. Beetje jammer, want dan ben ik weer de streber die liever 0 fout had. Maar ik ben blij!  's Middags gingen we met de klas klimmen in Bjoeks, helaas kon ik niet meedoen. 
Dag 42: Vandaag is het voor mij de laatste keer geweest dat ik sushi eet in een lange tijd. Ik ga vanaf maandag fulltime op dieet. Ik heb er heerlijk van genoten.

Altijd als ik stage loop heb ik mijn eigen lunch mee. Afgelopen dinsdag had ik een keer zin in wat anders en nam ik een bakje gemengde salade. Altijd lekker om je eigen bakje samen te stellen met heerlijke champignons, witlof, pasta salade enz.
Mijn nieuwste aanwinst voor mijn Iphone is binnen. Een bunny hoesje gekocht op Ebay. Ik wilde zoiets al erg lang hebben, maar tegenwoordig is er nog maar weinig leuks te vinden voor een 3GS. Als jullie de verkoper willen weten op Ebay, dan hoor ik het graag.
Ik wist al dat ze zouden komen en toen ik op stage was had ik er niet echt meer aan gedacht. Totdat een klant een Naked 2 achteruit had laten leggen en ik hem even ging halen. Ik trok de la open, en het was net of er licht uit de la kwam. Er lagen meer dan 40 Urban Decay Naked 2 palettes. Ik ben erg benieuwd hoe lang het duurt voor ze allemaal uitverkocht zijn. Als ik aankomende dinsdag er weer ben zal ik even een foto maken van wat er nog overgebleven is.
Een lekker maaltje die redelijk Hollands is. Broccoli met een sausje, aardappelen en een stukje vlees.
Na stage ben ik langs het Kruidvat gegaan en heb ik een aantal producten uit de nieuwe Catrice collectie meegenomen waar jullie al het een en ander van gezien hebben.
 Even een snelle pasta lunch gemaakt met een restje broccoli van de dag er voor en crème fraise.
Rainbow m&m's op school. Een klasgenootje had ze meegenomen en zo nu en dan is het wel eens lekker, want ik eet het nooit.
Na het eten kwam ik er achter dat de wc papier bijna op was, can't do without. Dus snel naar de winkel , natuurlijk nam ik weer wat extra dingen mee.
Dit manneke moest weer naar school, dus hup jasje aan, muts op en gaan met die banaan. Noah vind het zo leuk op het kinderdagverblijf en gaat (gelukkig) met erg veel plezier heen.
Meestal loopt Noah lekker met ons mee of zit hij in de buggy, maar omdat er nog best wat sneeuw lag hebben we de kinderwagen er maar even bij gepakt. Die heeft grotere banden met meer grip. Hier had Noah net zijn uitgezochte snoepjes voor in de snoeppot vast.
Heerlijk waren we aan het spelen zaterdag. Noah op zijn knieën door de kamer schuivend en roepen: Ik ben een slak.
Met een oogpotlood en een lippotood van Rimmel was ik aan het spelen en maakte dit hartje op mijn hand.
Ik had afgelopen zaterdag een artikel over de nieuwe Catrice mono oogschaduws  en ik ben erg onder de indruk van de kleuren die ik meegenomen had. Ik ben er ook mee gaan spelen en dit was mijn look van afgelopen zaterdag met de drie oogschaduw kleuren die je in het artikel van zaterdag zag.

Leuke week want heb mijn toetsen gehaald. Ik had op mijn Theorie toets over cellen en weefsels e.d. maar 1 fout! Vond de toets lastiger dan de vorige toets (toen had ik 0 fout) dus had eigenlijk meer dan 1 fout verwacht, maar was wel ontzettend blij! Mijn praktijk toets heb ik ook met een voldoende afgerond. Had een paar kleine foutjes, maar blij dat ik hem gehaald heb. Op naar de volgende periode!

Q: Wat is jou hoogtepunt van deze week?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.