maandag 20 februari 2012

Daily Sillysilsil - week 7

Afgelopen week ben ik begonnen met dieet en heb ik het daar best druk mee gehad. Ik moest meer koken en  moest veel doen voor school. Over mijn dieet vertel ik binnenkort meer, maar nu laat ik zien wat ik afgelopen week zo al op de foto heb gezet. Kijk snel naar de foto's van mijn project en mijn instagram voor twitter.


 Dag 43: Last day van het gewone eten! Een afbak pizza die wel erg lekker was!
Dag 44: Eerste dag van een nieuwe schoolperiode. Gelijk een vergadering over de opleiding, maar ik moet zeggen dat ik het erg leuk vond om hiervoor gevraagd te zijn. Vandaag ben ik ook begonnen met afvallen.
Dag 45: Vandaag is het valentijnsdag, en daarom vandaag geen foto maar een leuk plaatje! Wij doen niks met V-day want wij gaan eerste weekend van maart een weekendje weg. 
Dag 46: Vanavond had ik als late night snack een klein beetje sashimi met soyasaus, Heerlijk! Ik ben nu een paar dagen bezig met het dieet en het gaat nog echt heel erg goed!
Dag 47: Heerlijke wok gerecht gemaakt. Ik moet zeggen dat het me echt goed bevalt tot nu toe.Helaas heb ik de hele dag al hoofdpijn en lig ik nu ook al lekker op bed!
Dag 48: Vandaag ging ik even snel naar Kruidvat om te kijken of de nieuwe Essence collectie er al was, maar helaas.Wel vond ik een bak vol met afgeprijsde producten. Uit deze bakken heb ik deze lakjes meegenomen!
Dag 49: Vandaag een dagje naar mijn opa en oma. We zijn nog even Assen centrum in gegaan en kwamen deze geweldig grote draak tegen. (zie de man links onder in beeld op zijn fiets. Zo groot was het ding dus.)

 Noah vond de Muppets helemaal geweldig en daarom hebben we ook een bord en kommetje van Kermit voor Noah gekocht.
Alvin and the Chipmunks 2 was vorige week op tv en hebben het voor Noah opgenomen. Noah vond het erg leuk heeft de film al meerdere malen gezien.
Omdat Robert en ik zijn begonnen met diëten zijn we ook weer begonnen met de Wii. Super leuk, maar ik schrok wel toen ik zag dat we al 1049 dagen niet online waren geweest. Nu doen we het elke dag.
Noah was de heel nacht wakker geweest en daarom lag hij de volgende ochtend bij mij in bed helemaal uitgeteld. Ik wilde die dag met hem naar KDV gaan, maar onderweg kreeg Noah een ongelukje en ben ik weer met hem naar huis gegaan en ben ik niet naar stage gegaan... Heel sneu, want hij voelde zich helemaal niet fijn.
Van Robert kreeg ik geen valentijnscadeau omdat wij binnenkort een weekendje weg gaan. Super leuk dat Glossybox mij wel een valentijnscadeautje stuurde om mij welkom te heten als Ambassador.
Toen ik Noah thuis hield omdat ie de hele nacht wakker was geweest viel hij rond 2 uur 's middags uitgeput in slaap op de bank. 
Ik voelde mij niet zo lekker afgelopen dagen omdat ik ben begonnen met dieet. Daarom ben ik heerlijk om 20.00 op bed gaan liggen met mijn laptop.
Mijn tasje die ik meeneem voor mijn dieet lunch, vaak zijn het salades of soepen in de middag.
Nooooo er zijn in één dag twee nagels flink afgescheurd. Echt flink balen nu de Essence lakjes e.d. er aankomen.
Voorbereiden van ons avond eten. Heerlijk veel groente met een tilapia filet. Ik moet zeggen dat met het dieet we echt nog veel mogen eten en ik na het eten altijd vol zit. 
Bij het Kruidvat hebben ze bakken met afgeprijsde make-up. Hier lagen drie leuke Essence lakjes in voor €0,50 in. Deze kon ik niet laten liggen.
 Zaterdag gingen we naar mijn opa en oma met de trein. Noah vind het altijd erg leuk in de trein en keek hier ook lekker uit het raam naar de schapen en de paarden.
Omdat opa jarig was geweest mocht Noah meehelpen een cadeau uitpakken. Altijd leuk natuurlijk.
We gingen met mijn opa en oma even naar het centrum van Assen. Zo kwamen we ook langs een soort parkje waar allemaal stoffen dieren waren. Super leuk om te zien. 
Hier zie je Robert en ik in dat parkje. Ik zie er een beetje messy uit zo met de wind en regen. 
Nieuwe Essence nagellakken gespot in Assen, dus flink aan het swatchen gegaan. Binnenkort komt hier meer over op de site.
Ik zag dat kruidvat deze week een aanbieding heeft met een Dr. Frank boek. Ik ga dit boek zeker halen want hier staan vast lekkere recepten in voor mijn dieet.

Het was weer een drukke maar leuke week. Volgende week zien jullie wee neen Daily Sillysilsil. Ook komt er deze week een update over mijn dieet.

Q: wat heb jij deze week gedaan?

1 opmerking:

  1. Ik ben gewoon naar school gegaan. En heb bij ballet met de lagere groepen met de carnavalsles meegeholpem en gedanst. En naar mijn neefjes en opa en oma gegaan. en met mijn neefje nog een sneeuwballen gevecht gehouden. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.