maandag 27 februari 2012

Daily Sillysilsil - week 8

Wat een week. Ik was natuurlijk super blij met mijn afgevallen kilo's, maar oh oh oh wat heb ik mij slecht gevoeld afgelopen week. Zo slecht dat ik mij echt twee dagen heb moeten terug trekken. Gelukkig heeft vriendlief en Noah mij heerlijk vertroeteld en mij geholpen. Daardoor zijn het ook iets minder foto's deze week.

Dag 51: Elke avond voor het slapen gaan speel ik op mijn Iphone dit spelletje. Heerlijk niet teveel bij nadenken en gewoon doen
Dag 51: Vandaag even met mijn moeder naar de stoffenwinkel geweest waar je een hele winkel vol rollen met stof ziet liggen.
Dag 52: Vandaag een dag stage die een beetje bagger begon maar wel goed eindigde. Dit is een paar honderd meter van mijn stage vandaag. Ik vond het er wel mooi bij liggen zo.
Dag 53: What a day... Ik heb deze nu hard nodig helaas.
Day 54: We hadden de nieuwe nunchuck voor de Wii binnen dus even proberen.
Dag 55: Vandaag was ik samen lekker een dagje thuis met Noah en gingen we een Rainbowcake maken.Dit wilde Noah graag doen omdat opa morgen jarig is.
Dag 56: Ik heb gister met Noah een rainbow cake gemaakt en vandaag ging hij de cake geven aan de jarige opa. Natuurlijk had Noah eerste even geproefd of hij wel lekker was ;)

Na het koude weer van de afgelopen tijd, scheen de zon een paar dagen heerlijk. Dus tijd om mijn zonnebril te pakken.
Vriendin Linda had een feestje waar ze verkleed was. Daardoor had haar zusje deze leuke nail art gemaakt.
Kleine shopping gedaan. Had eerst al een aantal nieuwe nagellakjes gekocht maar was helemaal vergeten bij de overige producten te kijken. Een aantal producten ben ik nu aan het proberen.
Een schattige mini primer gekregen van collega toen ik een aankoop deed bij Sephora.
Bloglovin was een beetje raar aan het doen. Onder mijn naam verschenen ineens allemaal buitenlandse architecten artikelen. Gelukkig was alles weer snel opgelost en stond alles weer op zijn plek.
Ik ziek thuis en daardoor Noah lekker bij mij gehouden. Noah zei tegen mij : "mama, ik ga voor jou zorgen." Echt zo schattig! We hebben ook lekker relaxed aangedaan die dag.
Nadat ik na twee dagen niks gedaan heb was het wel weer tijd voor actie. Ik voelde me nog steeds niet helemaal top, maar na een klein tijdje aan tafel stond hij al weer helemaal vol met voorwerpen.
Heerlijk manneke zo. Robert zag bij de action een koptelefoon voor op de fiets als hij naar werk gaat, maar Noah had hem al snel ingepikt om filmpjes op de Iphone te kijken. 

Rustige week en vooral een schommelende week. Volgende week gaat een hele leuke top week worden met waarschijnlijk veel foto's want ga naar Amsterdam voor een persevent en een weekend Amsterdam met Robert. Nu al zin in.

Q: wat heb jij deze weer gedaan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.