zaterdag 25 februari 2012

Essence *new* : Glamorous life, C'est la vie!, Gold fever, Wanne be your sunshine

Jullie reageerden heel erg leuk op het vorige Essence artikel waar ik de eerste vier lakjes liet zien van de nieuwe collectie. Vandaag laat ik de andere vier lakjes zien die ik gekocht heb. Dit zijn naar mijn mening echte leuke lente kleuren die lekker opvallen. Kijk snel naar de swatches van vier nieuwe colour&go lakjes.

V.l.n.r. 91 Glamorous life, 93 C'est la vie!, 94 Gold fever, 95 Wanne be your sunshine

95 Wanna be your sunshine: Een fel zon geel lakje. Hij is in twee laagjes niet helemaal dekkend en dat vind ik erg jammer.
93 C'est la vie!: Dit lakje geeft een lente gevoel. Een mooi perzik oranje kleur met een mooie cream finish. Hij dekt erg mooi in twee dunne laagjes.
91 Glamorous life: Een mooi fel rode kleur die naar bordeaux kleur neigt. Er zitten zilveren glittertjes in en heeft een jelly finish. Je ziet hem hierboven in twee dunne laagjes.
94 Gold Fever: Een glitterbom ten top! Vele gouden glitters met zo nu en dan een rode glitter er doorheen. Hij heeft een doorzichtige basis en hierboven zie je twee laagjes aangebracht.
Hier heb ik het lakje nog eens over de Passion for fasion gedaan. Ik vind het een erg leuk effect hebben zo.
Ook deze lakjes vind ik weer erg leuk. Ik merk toch bij elk merk dat gele lakjes lastig te lakken zijn. Hebben hier meer mensen last van? of ligt dit echt aan mij.  De kleuren C'est la vie en Gold fever zijn echt wel mijn favoriet van deze vier lakjes.
De lakjes zijn verkrijgbaar voor €1,29 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister. De lakjes zullen langzamerhand bij alle filialen binnen komen. 

Q: welk kleurtje spreekt jou het meeste aan? en welke kleurtjes heb jij al weten te bemachtigen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.