maandag 20 februari 2012

Essence *new* : Toffee to go, Café olé, A lovely secret, Passion for fashion

Na Catrice komt nu ook Essence met een nieuwe collectie. Na de persfoto's was ik wel erg benieuwd hoe de lakjes er uit zouden zien. Afgelopen zaterdag kwam ik per toeval een gedeelte van de nieuwe collectie tegen. Ik heb een aantal lakjes gekocht en laat vandaag de eerste vier kleuren zien. Twee uit de nieuwe collectie Nude Glam collectie en twee nieuwe kleuren uit de colour&go collectie.


v.l.n.r.: 05 Toffee to go, 07 Café olé, 86 A lovely secret, 87 Passion for fashion

Er is vanaf maart een nieuwe nude nagellak lijn bij Essence. De Nude Glam collectie heeft zeven naturel tinten die in dezelfde flesjes zitten als de colour&go lakjes. Ik heb twee lakjes van de nieuwe Nude Glam collectie. Er is niks veranderd aan de verpakking of kwastje of iets dergelijks. Ze hebben de kleuren vernieuwd en hopen dat ze nog net zo fijn zijn als de meeste Essence lakjes.
Excuses voor mijn korte en minder mooie nagels. Afgelopen week zijn er twee gescheurd en heb ik ze weer kort moeten vijlen.
05 -Toffee to Go:  Een cream nude kleurig lakje met een koele ondertoon. Hij dekt goed in twee dunne laagjes.
07- Café Olé: Deze kleur neigt meer naar het bruin en heeft ook weer een koele ondertoon. Hij is heeft een cream finish maar je ziet ook dat hij een heel klein effectje er in heeft. Dit lakje zou het eigenlijk in één laagje al kunnen redden, maar twee vind ik mooier lijken.
86- A Lovely Secret: Dit is voor mij echt de topper van deze vier. Wat een ontzettend mooi en gaaf lakje. Hij heeft een mooie lavendelpaarse kleur met  iets donkere en lichtere spikkeltjes. Het geeft een heel apart en mooi effect. Dekt mooi in twee dunne laagjes.
87- Passion for Fashion: Een intense fel paarse kleur. Hij is goed dekkend in drie laagjes, maar twee doet het ook goed. Ik kreeg de kleur niet helemaal realistisch op de foto, want hier lijkt hij een beetje naar blauw te gaan, maar hij is echt fel paars. Hij heeft een finish tussen cream en gelly in.
 Ik vind de lakjes erg leuk en de kwaliteit is hetzelfde gebleven of zelfs beter gewerden. De lakjes zullen waarschijnlijk nog nog niet in veel winkels liggen, want officieel komen ze vanaf maart in de winkels te liggen. Toch zou ik zo nu en dan eens een Kruidvat bij jou in de buurt bezoeken, want misschien heb je net als ik ook geluk!
De lakjes zijn verkrijgbaar voor €1,29 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat (en Trekpleister). In het persbericht staat dat Essence ook bij Trekpleister verkrijgbaar is, maar ik heb het zelf nog niet vernomen. De lakjes zullen rond maart overal verkrijgbaar zijn.

Q: wat vind jij van de kleuren? Heb jij Essence bij Trekpleister gezien?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.