vrijdag 24 februari 2012

Glossybox Februari 2012

Vanaf vandaag krijgen alle Glossybox abonnees de Glossybox van februari. De doos is iets later dan verwacht, want ik merkte al dat er op twitter wat vragen over waren wanneer de doos nu zou komen. Wat zit er allemaal in de doos van deze maand?Ook deze keer wil ik weer duidelijk en direct zeggen: als je nog niet de inhoud van de Glossybox van februari wil zien, KIJK DAN NIET VERDER!


Ook deze maand zit er weer een product informatie kaartje in. Deze maand zitten er producten in van: Shiseido,  Koh, L'oréal Paris, Eyeko London en Duwop
Eyeko London Skinny Eyeliner: Dit oogpotlood zit in een blauwe verpakking en als je hem uit de verpakking haalt zie je een langwerpig oogpotlood met een zilveren uiteinde. De oogpotlood is een standaard zwarte kohlpotlood waar je een mooi lijntje mee kunt maken.


Duwop Venom Gloss: Ik kende dit merk totaal niet en had nog nooit van duwop gehoord. Het is een gloss met een klein shimmertje er in. Als je deze gloss draagt voel je een kleine tinteling. Ik vind de geur niet zo prettig, maar dit is persoonlijk.


Sample Womanity Thierry Mugler: Hij staat niet op het kaartje maar er zit nog een leuke tas hanger bij van de geur. Een klein extraatje.
L'oréal Paris Studio Secret Primer: Ik had deze primer al vaker gezien en ik was ook erg benieuwd naar deze primer. Ik ben dan ook erg blij dat deze in de glossybox zit. Deze basis voor onder de foundation laat je make-up de hele dag goed op zijn plek zitten.

Shiseido Bio Performance Advanced Super Revitalizing Cream: een crème die de productie van de elastine vezels versterkt. De crème voelt prettig aan en heeft een aangename geur.


Koh Purifying Hand Bath: Een bruistablet met een mix van ingrediënten die de gevoelige huid van de hand zuivert, verzorgt en hersteld. Heerlijk voor nu in de winter met de kou buiten en de droge lucht binnen.
Hierboven die je de producten even op mijn arm aangebracht zodat je de structuur en de kleur van de producten kunt zien.

  1. Shiseido - Full Size 50ml. €90,50 (7ml. in Glossybox)
  2. Koh - Full Size 10st. €20,95 (1 in Glossybox)
  3. L'oréal Paris - Full Size 15ml. €16,99 
  4. Eyeko London - Full Size €10,00
  5. Duwop - Full Size €14,00


Glossybox is een abonnement op een maandelijks verschijnende verrassingsbox met daarin vijf luce beauty miniaturen. Samen met de bijbehorende website biedt Glossybox een aantrekkelijke propositie voor vrouwen die geïnteresseerd zijn in cosmetica en alles vat met beauty te maken heeft. Glossybox is opgericht vanuit de Rocket Internet group in Berlijn en is naast Nederland operationeel in twaalf andere landen waaronder Duitsland, Engeland en Frankrijk. Meer info vind je op glossybox.nl

Ik vind de Glossybox niet heel spectaculair. Er zitten een aantal dingen in die niet heel bijzonder zijn, maar ik ben bijvoorbeeld wel erg blij met de L'oréal primer en de Shiseido crème. Ik ben benieuwd wat er in de volgende box gaat zitten, want het blijft een ceadeautje voor jezelf!

Q: Wat vind jij van de inhoud van deze maand?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.