dinsdag 14 februari 2012

H&M nagellak

Ik heb in het verleden al eens vaker lakjes van de H&M gehad en was altijd wel tevreden over de kwaliteit. Een lange tijd geleden kregen ze een vaste collectie nagellakken die zo nu en dan wel van assortiment qua kleur veranderen. Nu liep ik vorige week langs de H&M en dacht er ineens weer aan. Ik ben naar binnen gelopen en heb drie nagelakken uit de vaste collectie meegenomen. 

De nagellakken zijn in vele verschillende kleuren verkrijgbaar en zitten allemaal in een leuk rechthoekig flesje. Ze hebben een zwart glanzende dop en je kunt goed zien welke kleur je krijgt op je nagels. Ze hebben 9ml. inhoud en hebben ook nog eens een leuke naam.
Bella's Choice - een fel azuurblauw cream finish lakje.
No Mambo Jambo - Een blauw frost finish lakje met een groene ondertoon.
Nerd - Een beige huidkleurig cream finish lakje.

Alle drie de lakjes vind ik erg mooi. De twee cream finish lakjes dekken echt perfect in twee dunne laagjes. De frost finish lakje is iets dunner en daardoor ook iets minder dekkend. Mijn voorkeur gaat dan toch ook meer naar de cream finish lakjes. De lakjes drogen snel en blijven erg goed zitten. 
Nerd met Essence Circus Confetti - Een leuke combinatie die ik zeker vaker ga dragen. Simpel maar toch wat extra's. 

Het zijn erg leuke lakjes en zeker het proberen waard. Dus ben je in de buurt van een H&M neem dan zeker een kijkje bij de make-up afdeling. De lakjes kosten €3,95 per stuk. 

Q: Heb jij ervaring met H&M nagellak?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.