dinsdag 14 februari 2012

Happy Valentines day

Vandaag wil ik jullie allemaal een fijne Valentijnsdag wensen. Of je het nu wel of niet viert, of je nu wel of niet een partner hebt, laat aan iemand vandaag weten dat je om hem of haar geeft. Dit kan je vriendje zijn, maar ook je vriendin, moeder, oma of wie dan ook. Robert en ik doen niks speciaals op deze dag want wij gaan dit jaar op 3 maart 5 jaar met elkaar. Dan gaan we een lekker weekendje met zijn tweeën weg. Ik hoop natuurlijk wel dat ik een kaartje o.i.d. krijg vandaag, maar dat is allemaal nog even afwachten.

Ik heb vandaag gewoon stage dus we zien elkaar ook pas weer na 6 uur. Toch om jullie een beetje in het valentijns sfeertje te brengen heb ik een aantal leuke afbeeldingen op weheartit gezocht. Geniet van vandaag en laat je geliefden weten dat je aan ze denkt!
 

Q: doe jij iets speciaals met valentijnsdag, of vergeet je het liever zo snel mogelijk?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.