vrijdag 17 februari 2012

Illamasqua - Theatre of the Nameless

Illamasqua is in korte tijd een favoriet high-end merk van mij geworden. Een jaar geleden kende ik Illamasqua bijna niet en tegenwoordig gebruik ik de producten regelmatig. September vorig jaar leerde ik de personen achter het merk kennen en hoorde ik de verhalen over het ontstaan en de visie achter Illamasqua. Hierdoor ben ik nog meer gaan houden van het merk. Een merk van uitersten en totaal niet gewoontjes zoals de rest. Illamasqua kwam eind vorig jaar met een nieuwe collectie genaamd Theatre of the Nameless en vandaag laat ik een aantal producten uit deze collectie zien.

Powder Blusher - Tramble

Deze kleur blush is denk ik één van de rustigste kleuren zie ze in het assortiment hebben. Deze blush is erg licht roze van kleur en heeft een matte finish. Hij voelt erg zacht aan en is erg gepigmenteerd. Ik gebruik niet vaak een blush, maar als ik een blush draag dan is het vaak deze. Hij geeft een heel mooi licht gloedje en je kunt hem zo licht of dekkend aanbrengen zoals je zelf wilt. Dit kun je niet altijd met een blush.
Cream Pigment - Bedoub
De cream pigment kun je erg goed als basis gebruiken. Het is een erg dikke en dekkende crème die mij een beetje doet denken aan een concealer. Als je de crème aanbrengt voelt hij goed smeerbaar, zodra je hem aanbrengt en even laat opdrogen zit hij op zijn plek en gaat hij niet meer weg. Om je look nog intenser te maken is deze erg handig en zeker aan te raden. 
Pure Pigment - Berber
Hou je van pigmenten, hou je van pigmentatie en hou je van glitter, dan moet je echt een pure pigment van Illamasqua proberen. Ze zijn in één woord geweldig. De kleur is extreem, maar daardoor extra leuk. Ik heb alleen één grote maar, de verpakking. De verpakkingen vind ik eigenlijk allemaal geweldig alleen voor deze pure pigments zijn ze niet handig. Bij het openen moet je er voorzichtig zijn anders vliegen de pigmenten over je tafel heen.
Hier zie je de drie producten naast elkaar. Links de Blush. Deze heb ik hier dik aangebracht, maar hij kan ook heel lichtelijk aangebracht worden. In het midden vind je de cream pigment. Hij is pistache groen van kleur en erg dekkend. Aan de rechterkant zie je de pure pigment. Een warme rood tint met een roesttint er doorheen. Hij bevat veel shimmers en is erg gepigmenteerd van kleur.
Lipstick - Kontrol
Toen ik deze lipstick zag schrok ik wel een beetje. Een paarse lipstick dat zie je niet vaak. De lipstick is heel diep paars van kleur en geeft een instense pigmentatie. Je ziet op de foto dat het warme weer helaas zijn parten heeft gespeeld aan het uiterlijk van de lipstick een klein beetje is aangetast. Dit heeft geen effect op de lipstick zelf, maar het ziet er een beetje raar uit. 
Intense Lipgloss - Belladonna
Meestal is lipgloss sheer en niet echt dekkend. Deze lipgloss is het totaal tegenovergestelde van wat je van een lipgloss zou verwachten. Hij is super dekkend en goed gepigmenteerd. Hij plakt een beetje, maar storend is het niet. Je brengt de lipgloss aan door lichtelijk in het tubetje te knijpen hierdoor kun je ook snel teveel product pakken. Daarom is het makkelijker om het met een kwastje aan te brengen.
Het is niet mijn kleur, maar voor een speciale look is hij altijd handig.
Een mooie lipgloss die heel snel te dik aanbrengt. Hierboven zie je erg goed dat het eigenlijk te dit is aangebracht. De kleur is wel geweldig mooi!

Powder Blusher £16,50  €20,10
Cream Pigment £17,00  €20,60
Pure Pigment £15,50   €18,75
Lipstick £15,50   €18,75
Intense Lipgloss £13,00   €15,75


De producten zijn verkrijgbaar via de webshop van Illamasqua of via Asos.com
Op dit moment heeft Illamasqua sale op de site en zijn veel leuke producten afgeprijsd voor £5, £7,50 of £10 dus neem zeker een kijkje!


Q: Wat vind jij van het merk Illamasqua? Zou jij paarse lippen op straat dragen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.