dinsdag 28 februari 2012

Kneipp Citrus Badolie & Douchegel

Ik houd meestal van zoete en warme geuren voor onder de douche, maar soms dan vind ik een frisse geur wel erg lekker om wakker en verfrist te worden. Kneipp had al de citrus douchegel , deze is in een nieuw jasje gestoken, en is nu ook nog eens met een frisse citrus badolie gekomen. Kijk mee naar deze lekkere producten met deze leuke verpakkingen.

De verpakking alleen al geeft mij een opwekkend geviel. Het is een warm gele kleur met citroenen er op. De felle kleur nodigt uit om het product te pakken en te gaan gebruiken.


Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt namelijk dat de geur van etherische citrusolie een opwekkende en activerende werking heeft. Uit onderzoek is gebleken dat 85% van de vrouwelijke testpersonen zich opgewekter en energieker voelden bij de geur van Kneipp Citrus badolie. Door het lezen van dat bericht was ik wel erg benieuwd geworden en ben ik het direct gaan proberen gegaan.
Kneipp Badolie Citrus: 
"De verfrissende en verkwikkende Kneipp badolie Citrus heeft een positief effect op je stemming. De verzorgende oliën zorgen voor een aangenaam zacht huidgevoel. De badolie bevat geen conserveringsmiddelen zoals parabenen, zonder minerale oliën en met natuurlijke verzorgende werkstoffen."

Ik heb zelf geen bad, maar met badolie kun je heerlijke andere dingen mee doen. Zo heb ik er al een voetenbadje mee gemaakt en heb een lichaamsscrub gemaakt met de badolie. Twee heerlijke manieren om te genieten van de badolie. De olie ruikt redelijk sterk, maar dat komt ook omdat de geur geconcentreerder is.
"De verfrissende Kneipp douche citrus bevat waardevolle citrusvruchtoliën met een ontspannende werking op het lichaam en een verkwikkende werking op de geest. Ook de douchegel bevat geen kleurstoffen, conserveringsmiddelen (o.a. parabenen), minerale oliën en er zitten ook geen ingrediënten in die een verhoogde kans op allergie kunnen geven."


Ik vind de douchegel erg prettig. Hij heeft een aangename frisse geur die niet erg overheerst. Het is een lekkere romige douche gel die de huid ook nog eens verzorgt. De geur geeft mij echt een verkwikkend effect. Vorige week had ik flink buikgriep en kon op dat moment niet veel hebben qua geur. Ik wilde toen lekker lang douchen en absoluut niet met zoete en kruidige geuren. De frisse citrus geur deed me juist erg goed.

Ik vind de geur lijn erg prettig en zeer lekker in gebruik. Wil je een frisse geur voor onder de douche of voor in bad, dan zijn deze producten zeker aan te raden.

De Kneipp Citrus producten liggen vanaf begin februari al in de winkel en is bij verschillende drogisterijen verkrijgbaar.
- Badolie 100ml. €8,99
- Douchegel 200ml. €4,99

Q: Waar doet de geur Citrus jou aan denken? Willen jullie een artikel zien over mijn citrus lichaamsscrub?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.