woensdag 22 februari 2012

Lente H&M nagellak

Nadat ik vorige week een aantal lakjes liet zien van de vaste collectie van H&M, laat ik jullie nu drie lakjes zien uit de lente collectie. De drie kleurtjes die ik laat zien zijn vrolijk, fris en feller van kleur. Ik was erg benieuwd of ze ook verschillende kwaliteit had als de vaste collectie. Kijk snel verder voor de kleuren en de swatches.

Orange Lane: Een fel oranje kleur die mij echt aan een oranje boven kleur doet denken. Koninginnedag ten top! Hij dekt goed in twee laagjes en geeft een cream / jelly finish. Hij is net niet helemaal dekkend en lijkt daardoor een beetje jelly te zijn.
City Pink: Het is niet een heel speciaal kleurtje, maar hij is zeker vrolijk en leuk voor de lente. Het is een cream roze kleur die goed dekt in twee dunne laagjes. Het is voor mij echt een beetje een barbie lente kleur.
Pink Road: Dit is echt mijn favoriet van de drie. Het is een rode kleur met een roze gloed erdoorheen. Hij dekt serieus waar in één laagje, en op de foto's hierboven draag ik ook maar één laagje. Hij heeft een mooie cream finish. Echt een topper voor als je snel weg moet want hij droogt echt super snel en staat super leuk.
Ik vind de lakjes erg leuk en zeker voor de prijs. In een flesje zit 16ml. Dit is echt veel voor een nagellak. Je betaald voor deze lakjes ook maar €2,95. Super cheap en super veel met een goed kwaliteit. Ik ben echt verrast.
Ik vind ze erg leuk en ze zijn zeker aan te raden. Zeker de Pink Road is een echte aanrader.Ze zijn niks meer of minder dan de vaste collectie lakken, alleen daar betaal je voor 9ml. €3,95 per flesje.
Ze zijn te koop bij de H&M en zoals ik al eerder zei kosten de €2,95 per stuk.

Q: Welk lakje spreekt jou het meeste aan? en zou jij voor de LE of de vaste collectie gaan?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.