maandag 27 februari 2012

Mijn strijd tegen de Kilo's - Week 2

What a week! De week begon echt perfect en ik was natuurlijk super blij met mijn 4,3 kilo die ik kwijt was. Ik begon heerlijk aan de tweede week en zag het helemaal zitten. En toen begon het, dinsdag avond na stage. Ik was thuis en kreeg erge buikkrampen en moest dan ook regelmatig naar de wc. Vast iets verkeerds gegeten dacht ik. Ik ben redelijk op tijd op bed gegaan en de volgende ochtend was het helaas nog niet over, en was het alleen nog maar erger.


Ik had flinke buikloop en krampen in mijn buik. Ik kreeg nog een beetje eten naar binnen en ben daarna naar school gegaan. Eenmaal op school aangekomen merkte ik al dat ik dit echt niet zou gaan trekken. Ik voelde me ongemakkelijk en wilde het liefst alleen zijn. Bah heb ik weer, dacht ik. Nu twee keer in een korte tijd flink ziek voelen. Ik heb me afgemeld op school en ben naar huis gegaan.
Eenmaal thuisgekomen ben ik op de bank gekropen en heb daar de hele dag gelegen. Elk half uur moest ik weer naar de wc en kroop ik weer op de bank. Voor mij is het echt jaren geleden dat ik me zo slecht voelde dat ik op de bank moest liggen. Ik hield niks binnen en had om eerlijk te zijn ook geen honger. Omdat ik zo'n buikloop had en ik naast soep bijna niks binnenhield at ik zo nu en dan crackers om zo toch wat binnen te krijgen. Crackers mag ik totaal niet hebben volgens mijn dieet, maar niks eten is natuurlijk ook geen optie. Na twee dagen voelde ik me al een stuk beter en ik heb het weekend ook even rustig aan gedaan.

Om al dit mindere nieuws toch goed af te sluiten ben ik wel mega blij. Ondanks het verkeerde eten en het ziek zijn ben ik deze week 1,4 kilo afgevallen. dat brengt mij totaal op 5,7 kilo en ik ben er echt super blij mee. Morgen ben ik weer helemaal on track om deze week nog even flink aan de bak te gaan, want aankomend weekend ben ik in Amsterdam met Robert en dan willen we wel even lekker genieten.
Ik vond bovenstaande foto op weheartit.com en vond het echt een geniaal idee. Twee potten met in één de kilo's die je nog wil afvallen en in de andere pot de kilo's die je al kwijt bent. Ik denk dat het een super motivatie is, dus ga deze week direct even bij xenos of blokker kijken.

Q: heb jij nog andere leuke motiverende tips of dingen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.