zaterdag 4 februari 2012

Oh my Gosh

In september konden jullie in het Kruidvat winter sterren artikel al zien dat Gosh met een nieuwe lijn nagellakken kwam. Nu kwam Gosh eind vorig jaar met deze 24 nieuwe lakjes en vandaag laat ik twee kleuren aan jullie zien. De nieuwe lakjes hebben een onwijs leuke naam gekregen, het zijn de "Oh my Gosh" lakjes. Kijk snel verder hoe de kwaliteit en de swatches zijn.

008 Bright Yellow:
De eerste kleur is een opvallende gele kleur. Hij heeft echt een citroen gele kleur met een kleine frost finish. Door de frost finish streept hij een klein beetje op de nagel. Dit is moeilijk weg te krijgen, maar is zeker niet storend. Het is een leuk zomers kleurtje die ik zeker zal dragen als het zonnetje lekker schijnt. Hij is best fel, want zeker als het licht buiten is of de zon schijnt geeft hij een oplichtend effect.
017 Ashy Grey: 
Dit is een donkere as grijze kleur met een cream finish. Dit lakje dekt beter dan de Bright Yellow. Beide hebben twee laagjes nodig, maar deze brengt naar mijn gevoel een stuk makkelijker aan. De kleur is opvallend maar wel subtiel. Toch moet ik eerlijk bekennen dat ik de standaard collectie lakjes van Gosh prettiger vind, maar deze zijn zeker een leuke aanvulling op het assortiment.
De lakjes blijven goed zitten en ik moet zeggen dat ik tevreden ben over de kwaliteit. De OH MY GOSH lijn heeft totaal 24 lakjes die verdeeld zijn in vier categorie├źn: Femme Fatale, Pop Art, Rock Chick en Nude Powder. De flesjes hebben 5 ml. inhoud en zijn dus kleiner dan de standaard Gosh lakjes. De lakjes kosten €3,99 en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat filialen met een extra Gosh schap. 

Q: Wat vind jij van deze Oh my Gosh lakjes van Gosh?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.