zondag 12 februari 2012

Passion Lips - Lip Tattoo

Soms dan wil je eens wat anders. Je hebt een feestje, je hebt een speciale gelegenheid en je wilt echt een keer een eyecatcher hebben wat geen ander persoon heeft. Dan zit je met de Passion Lips goed. Tijdelijke lip tattoo in 18 super spannende en leuke designs. Ik heb de zwart-witte ruit, het schaakbord. Ik laat zien wat je er mee kunt doen en hoe je ze moet aanbrengen, want wil jij op je volgende party er ook niet eens anders uitzien?


In elke verpakking zitten twee setjes lip tattoo. Dat houdt in dat je twee keer met een speciaal design kunt rondlopen. Ze zijn erg vergelijkbaar met van die plakplaatje tatoeages die je vroeger bij kauwgom kreeg. Die vond iedereen vroeger geweldig en als ze eenmaal zaten gingen ze er ook weer moeilijk af.
Op de achterkant staat heel mooi duidelijk aangegeven waar je langs kan knippen om zo de juiste maat van jou lippen te krijgen. Ik vind dit nog best lastig, want je wil er niet teveel vanaf knippen anders ziet het er zo raar uit. Maar laat je hem te dik dan kan hij eerder losgaan. 

Je houdt de liptattoo tegen je mond aan een maakt een "aah" beweging met je mond. Je kijkt waar je moet knippen en maakt dan de vorm van je lip.
Hierboven zie je een filmpje van Passion Lips die stap voor stap heel duidelijk laat zien hoe je de tattoo aanbrengt. 
Heel simpel uitgelegd zijn het vijf simpele stappen: 1. Meten 2. Knippen 3. Losmaken 4. Aanbrengen 5. Sealen.
Na het aanbrengen vond ik dit motiefje toch een beetje vreemd staan, en automatisch ga je er dan al een beetje gek  mee doen.
Nadat ik de tattoo tien minuten op had heb ik er een rode glitter lipgloss overheen gedaan. Ik moet eerlijk zeggen dat ik dit leuker vind. 
In het begin voelt het erg raar, maar na een paar minuten heb je niet echt meer door dat je een tattoo op je lip hebt zitten. Bij mij bleef de tattoo goed zitten en kun je er zeker dingen mee doen. Ik kreeg hem uiteindelijk er zelfs erg moeilijk af. Je kunt er rustig wat mee eten maar doe voorzichtig. Je kunt ook beter drinken uit een rietje drinken. 

De Passion Lips zijn verkrijgbaar voor €9,95 (set van twee lip tattoos) bij eyebeauty.nl

Q: Wat is jou indruk van de Passion Lip tattoos? 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.