dinsdag 21 februari 2012

Qiriness Huidverzorging

Vanaf vorig jaar september is het huidverzorgingsmerk Qiriness in Nederland gekomen. Het merk was al een groot succes in Frankrijk en België en is daarom ook bij ons in Nederland beland. Qiriness is een merk wat ontwikkeld is in Zweden door twee Franse dames. Ik laat vandaag een aantal verschillende producten zien waarmee je een heerlijke spa behandeling in je eigen huis kunt creëren.
Le Wrap D'eau : Is een crème en een masker in één. Je kunt hem namelijk op twee manieren gebruiken. Het is een extra hydraterend product. Het is echt een redmiddel als je door deze koude dagen een erg droge huid hebt gekregen.  
Welke ingrediënten zitten er in:  Zeekraal, imperata cylindrica (Australische woestijnplant), hyaluronzuur, revidrate (complex van lipiden), bisabolol en sheaboter. Deze ingrediënten hydrateert, verzacht en kalmeert.  
De substantie van de crème is lobbig en is een klein beetje gel-achtig waardoor het direct verkoelend werkt. Hij heeft een mint groene kleur. Zoals ik al eerder zei kun je de crème op twee manieren gebruiken.
  1. masker: Breng een gelijke en dikke laag aan en laat deze tien minuten goed in de huid trekken. Verwijder daarna de crème met een tissue (2 tot 3x per week).  Ik vind het zelf persoonlijk prettiger om het met vochtige wattenschijfjes te verwijderen en daarna de crème nog even dun aan te brengen als nachtcrème.
  2. nachtcrème: Breng een dun laagje crème aan en laat hem even intrekken. Als nachtcrème moet je twee maanden gebruiken als zijnde kuur.
Le Wrap Temps Futur: Is een liftende antirimpelverzorging die de de zichtbare tekenen van veroudering corrigeert. Door de crème verstevigd de huid en rimpeltjes en lijntjes zijn minder zichtbaar. De crème heeft echt een opliftende weking.

Het bevat PA+ , Peha-tight en Hyaluronzuur.
PA+: een complex van twee peptiden dat het collageen stimuleert en vernieuwing van de cellen activeert. Het versterkt de bindweefsels, zodat de huid opbouw compacter en sterker wordt. 
Futur peha-tight: een extract van microalg, samengesteld uit polysacchariden, aminorzuren, vitamine C en vitamine B12. Het geeft een boost aan de productie van collageen, voorkomt afbraak van collageen en verstevigt zo de huid. 
Hyaluronzuur: hydrateert de huid. 


De crème is te gebruiken als:

  1. masker: dikke laag gedurende 10 minuten laten intrekken. Daarna verwijderen met een tissue. (2-3x per week) Geschikt voor de rijpere en vermoeide huid met rimpeltjes en lijntjes.
  2. nachtcrème: Elke avond een egale laag aanbrengen en dit gedurende 1 a 2 maanden doen. 
  3. Make-up basis: De crime kan ook aangebracht worden onder de make-up/

Links de Le Wrap D'eau , rechts de Le Wrap Temps Futur.

Tot slot heeft Qiriness ook nog een aantal tabletten waaronder deze Sauna Visage en de Bain Lacté relaxant. Twee makkelijke producten die je thuis echt het spa gevoel geven. De Sauna visage doe je in een bak met 1 liter kokend water en ga je lekker boven hangen om zo alle poriën goed te openen en een ontspannend effect te geven. De bain lacté relaxant stop je in een bad en geeft een heerlijker aromatische geur om zo heerlijk te relaxen en zo ook nog eens je huid te reinigen. 

Bij beide komen heerlijke geuren van eucalyptus, lavendel, rozemarijn, sandelhout, dennenboom en nog veel meer vrij. Als je echt een relax momentje wilt is dit het moment!
Ik ben echt helemaal weg van deze producten en ze geven mij een heel fijn gevoel. Ik heb een erg droge huid in de winter en de Le Wrap D'eau helpt mij er super doorheen. De tabletten vind ik ook erg prettig en geven mij een heel fijn gevoel. And last but nog least, de Le wrap temps futur. Ook al heb ik niet echt een antirimpelverzorging nodig vind ik hem super fijn en zie ik dat hij lichtelijk mijn rimpeltjes (welke ik dan heb ) verminderd. 

De producten kosten: 
Le wrap D'eau : € 71,50 voor 100 ml.
Le wrap temps futur : € 70,30 voor 100ml.
Sauna Visage tabs: 10 stuks €29,10 
Bain Lacte Relaxant : €24,20

De tabs vind ik helaas wat aan de dure kant, maar in verhouding zijn de crèmes niet eens super duur. Voor een drogisterij crème ben je al snel €15-€20 kwijt voor tussen de 20ml en 50ml. Voor de Qiriness producten heb je 100ml en doe je er dus erg lang mee. Ik zou de twee crèmes zeker nog eens aanschaffen.

De producten zijn verkrijgbaar bij een Ici Paris XL bij jou in de buurt of via de webshop van Ici Paris XL

Q: kende jij het merk Qiriness al? en wat is jou indruk van deze producten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.