woensdag 8 februari 2012

Scaredy Cat - Loose Pigments

Scaredy Cat is voor mij een totaal nieuw merk. Ik kende het alleen van horen en zeggen. Nu voegt Scaredy Cat vijf nieuwe kleuren aan de collectie toe. Scaredy Cat is ontworpen door Kelly Crawford-Fetterman. Deze dame studeerde grafische vormgeving en is het brein achter Scaredy Cat Cosmetics. Elk minerale pigment in de collectie heeft een bijzondere naam en heeft een speciaal ontworpen en handgemaakt label. Dit maakt dat elke verpakking bij elk product uniek is. kijk verder voor swatches van de vijf nieuwste kleuren uit de collectie van Scaredy Cat.
Ik vind de driehoekige potjes er erg leuk uitzien. Ze zijn uniek en hebben allemaal een leuk design. Ook kun je aan één kant zien welke kleur de pigment heeft. Op de dop staat een leuke zwarte speelse kat. De verpakkingen zien er leuk uit en zijn een echte eye catcher. 
Orbital, Flounce Cat en Fómhar
De drie wat lichtere kleuren met een geweldige shimmer. De Orbital is groen met bruine ondertoon en als enige iets minder gepigmenteerd. De Flounce Cat is een mooie lichtroze kleur die erg goed als highlighter gebruikt kan worden. Fómhar is een mooie goud koper bruine kleur. 
Koi-Eurism en Sanguine
Deze twee kleuren zijn echt mijn favoriet. Wat een geweldig mooie pigmentatie en kleuren zijn dit. Koi-Eurism is een smaragd groene kleur. De Sanguine is een bruin rode kleur die kleine gouden effect er in heeft. Ook deze twee kleuren hebben weer een geweldige shimmer er in zitten.
Ik ben echt onder de indruk van deze losse pigmenten. Scaredy Cat Cosmetics is voor mij echt een topper voor losse pigmenten geworden. Leuke potjes, leuke ontwerpen en zeker leuke kleuren en pigmenten!

De Scaredy pigmenten zijn verkrijgbaar bij Enchantra  en kosten €4,99 per stuk. Wil je eerst een kleur proberen of wil je niet direct een full size kopen? dan kun je ook een sample size, zoals hieronder zichtbaar,  kopen voor €0,99. 
Bron :  foto
Enchantra heeft nu ook een leuke Valentijns actie. Op het hele assortiment van Scaredy Cat krijg je tot en met 14 februari 20% kortingGebruik de code CUPID01 bij het afrekenen en je korting wordt direct verrekend.

Q: Wat is jou indruk van de Scaredy Cat pigmenten?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.