vrijdag 3 februari 2012

Urban Decay - The Black Palette

Sinds Urban Decay bij de Sephora verkocht word ben ik echt fan geworden. In het begin toen het nog niet in Nederland verkocht werd hoorde ik er altijd wel erg positieve dingen over het merk, maar zelf had ik het nog nooit geprobeerd. Elke keer als ik aan het stage lopen ben pak ik wat producten uit het Urban Decay schap om een touch up te doen van mijn make-up. Eind vorig jaar kwam ik in het bezig van een Urban Decay "The Black Palette". Een LE palette van de Pirates of the Caribbean. Kijk hier naar mijn eerste ervaring met UD.

The Black Palette is een palette die gemaakt is in samenwerking met Disney voor de film Pirates of the Caribbean. Het is een mooie zwarte doos verpakking met kleine glitters er in. Bovenop staat heel groot UD the black palette in zilveren letters.
Hier zie je de zes kleuren bij elkaar. Ook zit er een mini glide-on eyepencil zero in.
Jet: Een intens paarde kleur die een heel klein beetje shimmer heeft.
Libertine: Een donkere mos goene kleur die bij het aanbrengen bijna zwart lijkt.
Cobra: Een van mijn favoriet kleuren van dit palette. Een zwarte ondertoon met koperachtige shimmers er in.
Barracuda: Een donker grijze kleur die op oud metaal lijkt.
Sabbath: Een donkerblauwe jeans kleur met hele kleine shimmers er in.
Black Dog: Het is de meest zwarte kleur kleur oogschaduw die ik ook gezien heb!
De kleuren zijn erg donker en intens van kleur. Ik moest gewoon foto's van elke oogschaduw apart maken omdat de kleuren zo het beste te zien zijn.
De Glide-on eye pencils zijn echt favoriet bij mij geworden. Geweldig zacht en makkelijk aan te brengen. Ze blenden goed en als ze zitten, dan blijven ze ook de hele dag zitten. In dit palette zit de meest verkochte kleur Zero, een gitzwarte kleur.
Ik hou echt van oogschaduw basis en deze Primer Potion hoort echt in mijn top drie van oogschaduwbasis. Ik vind hem erg prettig en laat de oogschaduw extra lang en goed zitten. Hij is in mini formaat dus super makkelijk voor onderweg.
Hier zie je alle swatches. Ik ben echt versteld van het resultaat. Ik heb bijna nog nooit eerder zo'n pigmentatie gezien. En ik heb op dit moment ook geen oogschaduw in mijn eigen collectie die zo gepigmenteerd is. Onder alle swatches zit de Primer potion als basis en ik merk dat hierdoor de oogschaduw nog mooier uitkomt.

Ik ben echt in de wolken van het merk Urban Decay en had niet verwacht dat ik zo enthousiast kon zijn. Het palette is niet meer in de winkel verkrijgbaar, maar op Ebay is hij nog wel eens te vinden.

Q: Kan jij ook soms zo enthousiast zijn over een make-up product/merk?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.