woensdag 15 februari 2012

Urban Decay: Naked 2

Tijdens mijn wekelijkse shopsessie kon ik mijn geluk niet op! Ik liep de Sephora binnen en zag daar het Naked 2 palet liggen. Ik had al bij meerdere blogsters gelezen dat hij te koop was, maar ik had niet verwacht dat hij zo snel bij ons zou zijn. Ik kocht hem voor 36,50! Naar mij idee een koopie, want het vorige palet heb ik duurder betaald.

Het nieuwe palet is zorgvuldig verpakt met 12 Taupe + Greige kleure, en vijf exclusieve nieuwe tinten.
Naked2 heeft 12 pigment-rijke, taupe en greige neutrale oogschaduws, waaronder vijf nieuwe tinten. Het palet bewijst maar weer eens, neutraal is allesbehalve saai, (en is ronduit sexy). Feest je ogen op met deze kleuren, variërend van licht tot diep, mat tot sparkly. Deze collectie biedt je een neutrale uitstraling, rokerige dramatische ogen, en alles daartussen. Laten we zeggen dat er een hele nieuwe manier om is om Naked te zijn! Het palette beschikt over een art-school geïnspireerde look met scharnierend deksel - taupe metaal met reliëf chocoladebruin kunstwerk. Het is glad, modern en cool om aan te raken. Plus, het palet beschikt ook over een reis-size Lip Junkie Lipgloss in Nude, en een double-ended Good Karma Shadow/CreaseBrush (alleen beschikbaar in dit palet).

Dan is het nu tijd voor de foto's! Ik heb nog geen swatches, want ik heb het palet nog niet in gebruik. Op het moment kijk ik er alleen nog maar naar! ^^!
Foxy (crème bisque met matte afwerking), Half Baked (goud-brons met glanzende afwerking), Booty Call (glinsterende kurk), Chopper (koper glans met zilver microglitter), Tease (romige bleke bruin met mat finish), Snake Bite (donker brons glans met metalen basis), Suspect (bleke gouden beige met glinsterende afwerking), Pistol (licht grijs-bruin met glinsterende afwerking), Verve (oester met glanzende afwerking), YDK (koel bronzen glans met metalen basis), Busted(donkerbruin, met glanzende afwerking), Blackout (zwartste zwart met matte afwerking)
Als echte liefhebber van het Naked 1 palet, vind ik dat je het Naked 2 palet toch ook wel in je bezit moet hebben. Het is zo'n mooie aanvulling op je collectie.

Wat vinden jullie? Zou jij beide paletten willen hebben of zou 1 voldoende zijn?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.