zondag 5 februari 2012

Valentijns Nagels - French Heart

Vorige week plaatste ik al een nail-art voor Valentijnsdag en vandaag komt er nog eentje bij. Ik vond het leuk om nog een nail-art te maken.Vandaag laat ik het ook stap voor stap zien zodat het voor jullie thuis ook kunnen maken voor Valentijnsdag. Ik hoop dat jullie het leuk vinden, want ik vind het op en top valentijn.
Ik heb drie nagellakken gebruikt van Catrice, dit om het zo budget mogelijk te houden. Maar je kunt natuurlijk elke willekeurige kleur of merk gebruiken die je zelf wilt.


Deze stap is natuurlijk erg simpel. Je lakt je nagels in een willekeurige lichtroze kleur. Ik heb hier een lakje van de LE collectie hidden World van Catrice gebruikt genaamd : Walk on air.

Ik heb hier twee laagjes aangebracht voor een totale en egale dekking.

Als de nagellak goed gedroogd is begin je aan stap twee.
Plak het plakband zo op de nagel dat je een randje overhoudt. Hier ga je met een felle roze overheen. Als je de felroze lak hebt aangebracht haal je voorzichtig het plakband er weer af.

Tip: Plak een stukje plakband een paar keer op de huid voordat je het op je nagel plakt. Hierdoor is het plakbandje niet meer te plakkerig is zal de basis laag niet snel er mee afgetrokken worden.

Pakt als het kan een nail-art penseel  of een striper. Heb je dit niet, kun je het ook doen met een cocktailprikker.
Je trekt een streep op de rand van de felroze lijn zodat eventuele oneffenheden zo goed als weg zijn.
Doe dit wel pas als je felroze lak droog is, anders lopen de kleuren in elkaar over.

Als laatste stap maak je met een dottingtool en een nail-art penseel een hartje. Je kunt dit ook met alleen een penseel doen of alleen met een dottingtool. Het is wat je zelf prettiger vind om te gebruiken.

Ik heb het hartje hier wat groot gemaakt, maar op mijn eigen nagels zijn ze aanzienlijk kleiner. Als finish kun je er nog een top coat overheen doen zodat hij goed blijft zitten en een extra glans geven.
Ik heb drie verschillende foto's gemaakt. In de schaduw, in daglicht en in de zon. Door de topcoat glanst hij heel erg veel. Op de foto's komt dit niet helemaal tot zijn recht maar in het echt zien ze er erg mooi shiny uit!

Ik hoop dat jullie het een leuke nail-art vinden en hoop dat jullie deze manier van stap voor stap ook leuk vinden.
Q: ga jij iets doen met Valentijnsdag?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.