woensdag 29 februari 2012

W.I.C. Frankrijk collectie

World Inspired Colours (W.I.C.) van Herôme lanceert vanaf januari 2012 om de twee maanden limited editions. De eerste van deze reeks is W.I.C. Frankrijk. Een collectie met zes nieuwe kleurtjes die allemaal een plaatsnaam uit Frankrijk hebben gekregen. Vandaag laat ik drie van de zes kleurtjes zien genaamd: Toulouse, La Rochelle en Lyon. Kijk snel verder voor swatches, foto's en meer.

W.I.C. Lyon: Een super fel roze kleurtje die echt opvalt op je nagels. Hij heeft twee dunne laagjes nodig en heeft een cream finish. 
W.I.C. La Rochelle: Een erg mooi goud kleurig lakje met een groene gloed. Het zijn niet echt glitters wat er in zit, maar meer een soort van vlokjes. Hij dekt mooi in twee dunne laagjes.
W.I.C. Toulouse: Echt een heel apart groen glitterig lakje. Ik liet deze ook al zien in het artikel over de nieuwe one minute dry spray. Hij heeft hierboven maar één laagje en dekt ontzettend goed.
De kleuren van de Frankrijk collectie vind ik persoonlijk niet echt bij de lente passen, omdat de kleuren meer  de herfst en winter tinten hebben. Desalniettemin vind ik de kleuren wel erg mooi. 

De W.I.C. by Herôme Frankrijk lakken zijn verkrijgbaar voor €7,50 per nagellak of twee nagellakken voor €12,50. De nagellak is verkrijgbaar bij verschillende Drogisterijen, Parfumerieën en via herome.com .

Q: Welk Frans kleurtje vind jij het leukst?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.