zondag 26 februari 2012

W.I.C. One Minute Dry Spray

Ken jij ook dat gevoel na het nagels lakken? Dat je (voor je gevoel) uren moet wachten voordat je pas weer iets met je nagels kunt doen, want ze drogen zo langzaam? Er zijn al een aantal middeltjes op de markt die dit droogproces versnellen, en W.I.C. by Herôme komt nu met nog een nieuw product. Een One minute dry spray. Een spray die je nagellak sneller hard en droog laat worden. Wat is het en hoe werkt het? Kijk snel verder.

Niemand wil meer wachten en alles moet snel snel snel. En vaak als resultaat dat je weer een beschadiging hebt omdat je per ongeluk ergens tegenaan stoot. De one minute dry spray droogt je gelakte nagels in 60 seconden en laat een mooie glans achter! Ook is de spray. Ook heeft de spray olijf olie extract en vitamine E die de nagelriemen voedt en verzorgt. 

De spray is heel erg makkelijk in gebruik. Je wacht ongeveer 1 minuut na het lakken. Je houdt de spray op ongeveer 10cm afstand en doet dit ongeveer 3 seconden per nagel. Ik persoonlijk vind dit een beetje onhandig en houdt de spray op 10cm afstand en spray alle nagels tegelijkertijd door een heen en weer zwaaiende beweging te maken.    
Hier zie je mijn nagels met een nieuwe W.I.C. Frankrijk lak waar binnenkort meer over komt. Hierover heen heb ik de one minute dry spray aangebracht. Het geeft een mooie glans en verzorgt de nagelriemen. Na 1 minuut moet de nagellak helemaal droog zijn. Dit is niet helemaal het geval. De nagellak is wel droog en je kunt je nagels best aanraken, maar de nagellak is zeker nog niet uitgehard. 

Ik vind de spray makkelijk in gebruik en het is zeker makkelijk en een snelle oplossing. Ik vind alleen wel dat je heel veel product verliest omdat je niet precies kunt spuiten. Ik denk dat de spray daarom best snel op is, maar daar kan ik nu nog geen antwoord op geven. 

De One Minute Dry Spray van W.I.C. by Herôme is verkrijgbaar bij verschillende Drogisterijen, Parfumerieën en via herome.com . De spray bevat 75ml en kost €9,95.

Q: Hoe laat jij je nagellak snel opdrogen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.