vrijdag 9 maart 2012

8x4 nieuwe lifestyle deodorants

Bijna iedereen gebruikt het dagelijks, deodorant. De een houdt van zoete geuren de andere van frisse geuren. 8x4 komt vanaf deze maand met vier nieuwe geuren die samen met 13 andere geuren elk een eigen stijl en daarom voor elk wat wils. Twee nieuwe nieuwe geuren voor de man en twee nieuwe geuren voor de vrouw. Glam Up en Beauty zijn de twee vrouwen geuren die ik vandaag laat zien.

De design op de flesjes is ontworpen door Jackdaw. Jackdaw is een Britse grafisch kunstenaar alsook commerciële illustrator. Zijn art, een mix van expressionisme, handgetekende schetsen en fotografie, is te zien als een persoonlijke reflectie van de hedendaagse cultuur. Met behulp van moderne en opvallende kleuren heeft Jackdaw een bijzondere en onderscheidende twist gecreëerd voor deze nieuwe geur van 8x4.

Glam Up: een typische frisse geur voor de glamour girl met stijl en klasse met een vrij fruitige Citrus topnoot en een hart van Jasmijn, Roos en Tunesische Sinaasappelbloesem. De basis bestaat uit witte Muskus en Patchouli. 
De geur is zoet en lekker fris. Het is echt een fruitige geur die best sterk van geur is. Gedurende de dag ruik je de hele tijd lichtjes de geur.
Beauty: brengt de echte beauty in jou tot leven. Deze geur combineert Oosterse tonen met frisse vruchten- en bloemengeuren; Vanille en Sandelhout worden aangevuld met Orchidee en Jasmijn. De top bestaat uit frisse Mango en Cassisnoten


Hier ruik je de vanille geur erg sterk als je hem net aanbrengt. Na een tijdje ruik je de sandelhout en Jasmijn er sterker doorheen en is de vanille geur al bijna verdwenen. Ook vind ik er een anijs achtige geur aanzitten. Dit is echt meer een parfum deodorant dan een frisse deodorant zoals de glam up. 

De geuren zijn vanaf maart te koop en deze deodorants zijn in spray (150ml) en roller (50ml)  versie en kosten allebei €2,99. 

Q: Gebruik jij roller of spray?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.