donderdag 15 maart 2012

Catrice - Million Styles

Voel je als een miljonair! Nagels worden in de maanden maart en april 2012 de ultieme modeaccessoires met de nieuwe CATRICE Limited Edition "Million Styles". Creëer eindeloze nagelstijlen met acht limited Million Styles Effect Top Coats. De top coats geven fascinerende effecten; of ze nu individueel of als top coat over Ultimate Nail Lacquer worden aangebracht. Een 3D juweel-effect, een coole smokey look of subtiele holografische glinsterpigmenten in goud of multi-glitter. Dankzij het nieuwe platte, extra brede kwastje, kunnen de Effect Top Coats eenvoudig en nauwkeurig worden aangebracht met slechts één streek. Intensieve glans en in het oog springende effecten creëren een eersteklas individuele look... een miljoen keer!
Het voelt als lente en zomer wanneer de top coats worden gecombineerd met de 24 super glossy nagellaktinten van de Ultimate Nail Lacquers uit het standaard assortiment: felle kleuren brengen je in een strandstemming, aardse bruine tinten creëren fantastische contrasten en elegant paars met subtiel grijs sluit perfect aan bij de laatste catwalk looks.

Million Styles Effect Top Coat is verkrijgbaar in de volgende varianten:

C01 No Smoke Without Fire voor een coole, zwoele smokey look op de nagels
C02 Million Dollar Baby zorgt voor glitter, glitter, glitter
C03 Miss Money Penny dompelt nagels onder in een zacht gouden glans
C04 Shake It! Flake It! creëert een geweldig 3D juweel-effect

C05 Return Of Space Cowboys garandeert een sprankelend voorkomen
C06 Godfather Of Pearl creëert een subtiel parelglanzend nageldessin
C07 ¿Holo Qué Tal?! biedt holografische fonkelende glitterpigmenten 
C08 Have An Ice Day tovert een licht glinsterend ijseffect op nagels


Super leuke effect top coats. Ik ga zeker drie of vier van deze lakjes aanschaffen. Ik vind het ook altijd erg leuk om zo nu en dan een effect over een lakje heen te doen. Million Styles Effect Top Coat gaan € 2,99 kosten en zijn tijdelijk verkrijgbaar. De collectie komt vanaf half maart t/m half april 2012 bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België. Ik heb gehoord dat hij aankomende week al in de winkel gaat liggen, dus ik houd het in de gaten.

Q: Welke wil jij gaan scoren? of laat je het aan je voorbij gaan?

1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.