vrijdag 23 maart 2012

CATRICE Smokey Eyes Set + Look

Ik houd van Smokey eyes en ik hou van groen/bruine tinten oogschaduw. En deze twee samen vormen een perfecte combinatie voor mij. Catrice is met een nieuw smokey eyes set gekomen die ontzettend handig is voor in je tas, maar natuurlijk ook gewoon voor in je stash. Kijk mee naar swatches en een look met dit palette.

Het palette is gemaakt van hard doorzichtig plastic en heeft vier verschillende kleuren en een applicator. Het dekseltje is totaal doorzichtig waardoor je de kleuren erg goed kunt zien. Dit is het 050 Love, Peas & Harmony palette met de bruin groene kleuren. Drie van de oogschaduws zijn pressed en één oogschaduw is creamy en kan goed gebruikt worden als basis voor onder de oogschaduw of als eyeliner.
De vier kleuren op een rij. Je ziet dat de swatches net andersom zijn dan in het palette. De kleuren passen erg mooi bij elkaar en lopen mooi over. Deze swatches zijn op de droge huid aangebracht zonder enige basis. Wel ben ik twee keer over de kleur heen gegaan om deze pigmentatie te krijgen.
Hier zie je een look gemaakt met dit palette. Ik heb ook alleen maar dit palette gebruikt. Wel heb ik een oogschaduw basis van Too Faced en een lichte highlighter gebruikt op mijn wenkbrauwbot. ik ben bij deze look van licht naar donker gegaan en van binnen naar buiten. Verder heb ik alleen een heel klein beetje de creamy oogschaduw gebruik bij mijn wimper- en waterlijn rand. daaroverheen heb ik weer de oogschaduw gedept zodat deze intenser wordt maar niet te strak is. 
Ik vind het echt een geweldig leuk palette. Zeker als je ook nog eens naar de prijs gaat kijken. Hij kost €4,49 en hiermee kun je eigenlijk elke dag weer een volledige look maken. De pigmentatie is prima en voor een budget merk erg goed! Ik ben door dit palette toch wel nieuwsgierig geworden naar de andere palettes van de smokey eyes set. Er zijn naast deze nog drie andere varianten!

Het palette is van Catrice en exclusief verkrijgbaar bij het Kruidvat. Dit palette zit in het vaste assortiment en is dus gewoon verkrijgbaar.

Q: Wat vind jij van het palette?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.