maandag 12 maart 2012

Daily Sillysilsil - week 10

Voor het eerst in tijden heb ik echt het gevoel gehad alsof dit een uitputtende week was. Mensen zeggen altijd tegen mij: Silja jij doet zoveel, ben je nooit eens moe?? Natuurlijk ben ik wel eens moe maar ik hou van een druk en bezet leven. Maar deze week zat ik er echt even doorheen. Ik had de hele week stage week bij Sephora. De stage bij Sephora vind ik nog steeds erg leuk, maar ik ben het gewoon niet gewend om 40 uur in een week in een winkel te staan.
Normaal zit ik meestal achter mijn laptop, of zit ik tijdens mijn lessen e.d. Natuurlijk beweeg ik ook wel genoeg, maar ik sta echt nooit zo lang. Omdat we vorig weekend in Amsterdam waren en we daar ook veel gelopen hebben begon de pijn in mijn voeten op maandag al. Nu kunnen jullie me een mietje of een zeur noemen, maar ik ben het gewoon niet gewend en was echt blij als ik even kon zitten. Het dieet liep deze week ook helemaal in de soep, en daarom gaan we vanaf vandaag (maandag) weer hard aan de bak. Deze week was daarom niet heel spectaculair en daarom zijn er niet heel veel foto's gemaakt.
Tijdens mijn stage week droeg ik deze nagelstickers van Sephora. Deze blijven erg goed zitten en heb ik de hele week op gehad zonder enige grote beschadiging.
Heerlijk om bij thuiskomst het eten al op tafel te hebben staan. Dit gebeurd zelden dus ik genoot er heerlijk van. Oh het is trouwens witlof met ham kaas.
Ik heb binnenkort weer een swatch dagje. Rimmel komt met 12 nieuwe 60 seconds nagellak kleuren. De nieuwe kleuren liggen vanaf mei in de winkel, dus het duurt nog wel even voordat de swatches online komen. Even wachten nog dus!
Normaal bekijk ik mijn mail meerdere keren per dag, maar tijdens stage kan ik dat niet echt doen. Had ik tijdens lunch alles nog gecheckt stonden er bij thuiskomst alweer 95 ongelezen te wachten.
Pizza bekkie :D Hij had bij opa en oma Home made pizza gemaakt en Noah vond hem heerlijk!
Weekend dus lekker met onze warhoofden aan tafel ontbijten. Heerlijk om Noah zo duf te zien.
Week boodschappen gedaan, dus twee grote tassen vol met spullen, en dan hebben we nog niet eens alles. Het dieet gaat weer beginnen!
Elke avond smeerde ik mijn voeten in met één van de producten van Zarqa in. Dat verlichte het zere en vervelende gevoel een beetje.
Ik vind de gerechten in de allerhande er altijd heerlijk uitzien, maar deze sushi ziet er niet echt uit alsof het gemaakt is door een Japanse chef. Ze zijn niet mooi rond en hebben een slechte afwerking. Ze zien er heerlijk uit voor als je ze zelf thuis maakt e.d. maar voor in een kookblad vind ik dit een beetje jammer.
Ik heb twee weken geen foto's kunnen maken voor de site omdat ik elke keer stage had of pas thuis kwam als het al schemerig of donker was. Normaal doe ik het altijd tussen de dagen door, maar nu kwam het er niet van. Net deze weken ontving ik veel producten waardoor ik afgelopen zondag bijna de hele dag aan het foto's schieten was. Dit is een LE palette van Make Up for Ever. Binnenkort komt hier een review over online!

Mijn week was echt slopend en aankomende week heb ik iets meer rust. Ik heb lessen op school en heb dinsdag een aantal events in Amsterdam. Waar ik me helemaal op verheug is donderdag, dan ben ik de hele dag vrij en ga ik lekker iets voor mezelf doen (wat weet ik nog niet.)

Q: hoe was jou week?

1 opmerking:

  1. Ik ben ziek heb ME vind t zo leuk om allemaal te lezen wat je doet petje af voor dat allemaal school,werk,huishouden,kind,man&blog

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.