maandag 19 maart 2012

Daily Sillysilsil - week 11

Busy Busy Busy week die toch voor mijn gevoel wel relaxed verliep. Het was weer een "gewone" schoolweek voor mij en daarbij had ik nog twee hele geslaagde en leuke events en ik het ontzettend druk met de site. Deze week was één om niet te vergeten.

 Het pastel paars lakje van Trind vind ik zo leuk voor de lente dat ik hem nu al regelmatig draag. Voor betere foto's en de rest van de lakjes uit deze collectie kun je hier lezen.
Ons manneke heeft het zo druk met spelen, dat hij de laatste tijd er een handje van heeft om 10 mij voordat hij op bed moet op de bank in slaap valt.
Mijn nageltjes lakken voor de volgende dag. Ik ben de Essence studio nails stap 1 en 2 nu aan het testen en het Rimmel lakje is een nieuw kleurtje waar binnenkort meer over online komt.
Op naar Amsterdam. Hier sta ik nog bij huis te wachten op de bus.
In de trein richting Amsterdam met een kop thee en aan het werk met mijn laptop. Lang leve gratis WiFi in de trein.
Aangekomen bij het eerste event van die dag. Het Zenner event  begon met een sapje en cupcakes en werd geleid door Tom Sebastian.
Ik mocht als eerste op de stoel zitten en Tom maakte een mooi en romantisch kapsel bij mij met vlechten.
Het tweede event van de dag in Haarlem. Coty deelde ons in groepjes (ik zat in het roze groepje)en zo kregen we leuke kleine workshops met introductie van een aantal nieuwe producten.
Sally Hansen komt met twaalf nieuwe kleuren Salon Manicure lakken. Ik vind Sally Hansen een erg mooi merk en was dan ook erg enthousiast toen ik hoorde over deze twaalf nieuwe kleuren.
Rimmel komt met een nieuwe foundation genaamd "wake me up". Deze liggen vanaf volgende maand in de winkel.
Oeh nog meer leuke lente kleurtjes voor op de nagels. Deze zijn van NYC en vond ik er echt als macarons uitzien qua kleur.
Dit schattige bloempje is een lekkere eyecatcher voor in de tas. Hij is van Marc Jacobs en gister heb ik er een artikel over online geplaatst.
Donderdag vielen de les op school uit en was ik dus een dag vrij. Het was heerlijk weer die dag, en ik kreeg echt het lente gevoel. In de ochtend was ik even een kop thee gaan drinken met Laura van nailsbylaura.nl.  Hier was ik met Martina (die zo nu en dan wat schrijft op sillysilsil en haar eigen blog villageofbeauty.nl) aan het lunchen op het dakterras van de La Place in Groningen.
Ik spotte ook de kunstwimpers van Katy Perry. Wat me opviel is dat het setje waar ik over geschreven heb er niet bij hing. De medewerkster kon mij ook niet vertellen of dit alleen bij de kleinere filialen van het Kruidvat is, of bij alle filialen van het Kruidvat.
Deze week heeft Kruidvat de Catrice nagellak in de aanbieding. Twee lakjes voor €4,-. Deze actie geldt ook op de nieuwe LE Million Styles dus toch maar twee lakjes mee genomen. Hier schrijf ik nog een klein artikeltje over, maar ik vind ze allemaal heel veel op elkaar lijken.
Noah vind het heerlijk om zo nu en dan lekker te fietsen, dus gingen we even een blokje om en langs de winkel.
Vrijdag is bij ons altijd een beetje een saaie schooldag. Alleen wat theorie en voor de rest voor onszelf werken. Dit zijn de drie meiden uit de klas waar ik wel het meeste mee om ga en zo nu en dan zijn we lekker melig. Wat wel erg leuk is, is dat onze leeftijden erg verschillend zijn: Linda 16, Cindy 18, Miranda 20 en ik 23.
Robert wordt soms ineens verrast door klanten die hij geholpen heeft met zijn werk. Zo kreeg hij nu ineens een chocolade pizza als bedankje opgestuurd. Helaas was hij al gebroken maar Noah vond hem geweldig!
We kregen afgelopen week ineens een brief dat vanaf juni Noah niet meer bij mijn paspoort ingeschreven mag staan als we op vakantie willen. Bummer dacht ik, want Noah staat bij mij in het paspoort en dat kost rond de €15,- nu moet hij dus zijn eigen paspoort of id. Natuurlijk kiezen we voor een Paspoort, want je weet maar nooit waar de we aankomende 5 jaar heen gaan op vakantie. Helaas kost dit stomme grapje wel weer €50,- . Maar daarover komt ook nog weer eens €10,- aan pasfoto's , maar dan heb je wel een schattig foto.
Dit lakje heb ik een aantal weken geleden gekocht voor €0,50 en heeft sindsdien onaangeraakt op de de koelkast gelegen (vraag me niet waarom hij daar lag) Nu toch maar eens op gedaan, en hij is echt pretty!!! Helaas lakt hij niet super fijn, maar denk dat het ook komt omdat ie een beetje oud is.
Winter is al bijna weer voorbij, maar deze geur blijft goddelijk. Hij is van het Kruidvat en koste volgens mij €4,-. Ik hoop dat hij in de aankomende dagen op gaat zodat ik er een andere kaars in kan doen (als dat gaat lukken natuurlijk.
Ik doe niet veel met youtube en bekijk niet vaak filmpjes, maar er is één iemand die ik echt onwijs leuk vind om te volgen en dat is Judy. Judy is een visagist die zowel make-up als haar tutorials maakt. Die filmpjes vind ik wel leuk om zo nu en dan eens te bekijken. Maar wat ik nog leuker vind en waarvoor ik haar echt volg is haar daily vlog. Ze heeft een apart kanaal waar ze elke dag een vlog op plaatst over het leven van judy en haar man Benji. Ze zijn hier nu een lange tijd mee begonnen en ik vind het heerlijk om in het weekend in een keer een stuk of 5 filmpjes van ze te kijken. Wat ook erg leuk is, is dat ze de aanloop naar hun huwelijk op camera hebben gezet (van het uitzoeken van de jurk en de taart tot het vrijgezellen feest e.d.) Je kunt Judy op Youtube vinden op It's Judys Life en It's Judy Time.

Zoals jullie zien een leuke en drukke week weer!
Volgende week niet veel bijzonders, alleen komt prijzencircus natuurlijk wel bij Sephora, dus dat wordt nog wat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.