dinsdag 27 maart 2012

Daily Sillysilsil - week 12

Misschien is het jullie niet opgevallen, maar het is dinsdag en normaal plaats ik de Daily sillysilsil artikelen op maandag. Elke maandag laat ik een aantal foto's zien die ik bijvoorbeeld online heb gezet via twitter. Nu zat ik  gisterochtend in de bus en bedacht ik me ineens dat ik er totaal niet aan gedacht had en dat ik zo onbewust een ander artikel onlineSoms als ik weet dat er een nieuwe collectie moet komen vraag ik of hij al binnen is gekomen. Ondertussen kennen ze me daar dus willen ze voor mij vaak wel de doos naar voren halen als die al achter ligt. Ook dit keer had ik weer mazzel en had ik eerste keus in de nieuwe collecties van Essence en Catrice.
Ik ben echt in love met de Duo Chalks van de Catrice feMALE collectie. Ik had eerst twee setjes gekocht, maar heb het laatste setje er ook nog bij gehaald.
Naast mij op het station stond een vrouw met zo'n mega kapsel dat het bijna een poedel leek. Op twitter zei iemand zelfs dat ze eerst een lama dacht te zien.
Woensdagavond begon prijzencircus bij V&D en Sephora en voorafgaand hebben mijn moeder en ik heerlijk in de zon op het dakterras gegeten.
Mijn moeder vertelde dat ze in de folder super leuke shirts had gezien voor Noah. Noah is helemaal gek van Mickey e.d. Hij heeft ook al een paar shirtjes met muppets die hij altijd graag aan heeft dus nu een paar van Mickey and friends erbij maakte hem erg blij.
Samen met opa in de tuin klussen! Zo hebben ze samen een vogelhuisje gemaakt.
Lotje lag de laatste dagen heerlijk in het zonnetje te genieten. Hier was ze zelfs lichtelijk aan het snurken.
Op naar het gemeentehuis voor het aanvragen van een paspoort voor Noah. We kregen vorige week een brief van het ministerie. Alle kinderen die bijgeschreven staan bij één van de ouders in het paspoort mogen vanaf juni niet meer naar het buitenland. Dus ga je na juni naar het buitenland, dan moet je een id of paspoort hebben. En aangezien ik regelmatig een keer een dagje met mijn ouders en Noah naar Duitsland ga moest dit snel geregeld worden ivm drukte en wachttijd die kan oplopen tot 6 weken.
We hadden een afspraak gemaakt en moesten heel even wachten, maar gelukkig was het erg rustig op vrijdag morgen.
Noah vermaakte zich prima tijdens het wachten.
Ik wilde erg graag een fel blauwe eyeliner proberen en nu bij Sephora tijdens prijzencircus was hij maar 3 voor €10.
Zaterdag zijn Noah en ik gezellig met zijn tweetjes naar de stad geweest en hebben we een aantal leuke kleren voor hem gekocht. 

Dat was weer mijn week van dag tot dag. Volgende week weer gewoon op maandag zoals jullie geweld zijn.

Q: hoe was jou week, ook genoten van het zonnetje?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.