maandag 5 maart 2012

Daily Sillysilsil - week 9

Deze week vloog voorbij. Het was voorjaarsvakantie dus lekker vrij met veel leuke dingen. Stage lopen, vrij zijn, persevent en natuurlijk mijn weekendje weg met Robert. Ook heb ik aardig wat uurtjes gewerkt aan de silly's win party dus stil heb ik zeker niet gezeten. Sommige dagen heb ik niks op de foto gezet, andere dagen heel veel. Kijk mee naar mijn (vakantie) week.Trind is met 4 nieuwe leuke lente kleurtjes gekomen. Binnenkort laat ik jullie betere, duidelijke en mooiere swatches zien.
Richting Amsterdam met de trein, dus standaard weer mijn AH to go kop thee.
Ik heb naar het open door day event van het pr bureau geweest die o.a. Essence en Catrice heeft geweest en op de terug weg had ik helaas een beetje pech met het openbaar vervoer en was ik 1,5 uur later thuis dan gepland.
Eylure komt binnenkort met een aantal leuke Katy Perry kunstwimpers. Erg mooi en ik heb deze geweldige volle wimpers om te proberen.
Robert en ik gingen een weekendje weg naar Amsterdam en Noah ging bij opa en oma slapen. Hier liepen we op het station, Noah een koffer en wij een koffer.
We mochten dit weekend lekker eten wat we wilden zonder aan het dieet te denken, dus ik kocht lekker een sushi als voorafje.
In Amsterdam hebben we op meerdere plekjes wat gegeten en gedronken waaronder hier een cola om bij te komen van het slenteren en shoppen e.d.
Ons hotel ontbijtje.
Robert bij de opticien om zijn ogen te laten meten. Hij krijgt nu een bril en hoop dat dat helpt om hem van zijn hoofdpijn af te komen.
Op de Albert Cuyp kochten we lekkere sapjes. Ik ben sinds dit weekend helemaal hooked aan de verse sinaasappelsap.
Lekker lopen over de Albert Cuyp. Niet veel gekocht alleen een setjes armbanden.
Lekkere Hot Chocolate met een koekje. Het café zelf was niet helemaal top. De ober achter de bar was erg luidruchtig en zelf aan de tafeltjes naast ons hoorde je er geklaag over.
Wok to go... lekker simpel en makkelijk om even op een bankje buiten te eten.
Op de tram wachten om uit eten te gaan in het centrum.
We hadden veel tips voor sushi restaurants gekregen, maar uiteindelijk hebben we gekozen voor Genki en het was een groot succes. Erg lekker en een goede service en ambiance.
Een van de rondes sushi die we hadden. Ontzettend lekker en als ik het zo zie krijg ik er nu alweer zin in!
Hotel verlaten, nog even richting stad. Helaas ging het weekend snel voorbij en hadden we graag nog wat langer gebleven.
Robert wilde graag nog een patatje van de belg. Ik houd er niet zo van dikke patat dus heb maar niet mee gegeten en hem lekker laten genieten. 
Nog even op de terug weg een lekkere sinaasappelsap. 

Aankomende week is voor mij een intensief zware week, want ik heb de hele week stage dus denk niet dat ik heel veel foto's ga maken, maar dat moet ik nog even zien. Ik heb heel veel producten om op de foto te zetten maar moet elke dag tot 17.00 stage lopen dus dan is het helaas al donker. 

Q: hoe was jullie week?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.