dinsdag 20 maart 2012

Essence season of extremes - colour3

Had ik gister toch even weer mazzel. Bij Kruidvat had ik eerste keuze want de nieuwe collectie "Season of Extremes"stond nog niet in het schap en ik mocht ze letterlijk uit een doos vissen. Season of Extremes is een collectie met uitersten. Van lichte nude tinten tot extreme felle kleuren. Ze hebben in deze collectie leuke standaard lakjes (daar komt morgen een artikel over) en de colour3 lakjes die ik vandaag laat zien. Ik heb er totaal drie van de zes meegenomen. twee felle kleuren en één nude variant.

 De colour3 lakjes heb ik al eens eerder laten zien bij een andere Limited Edition. De nagellak bestaat uit twee kanten die zowel apart als samen gedragen kan worden. De verpakking is lang en smal en heeft aan beide kanten 4ml inhoud.
Aan de ene kant is een dekkende kleur die een creamy structuur heeft. Aan de andere kant zien we meer sheer en shimmer lakjes die glittertjes bevatten. Hierdoor kun je ze goed combineren.
06 My best Nude friends and me: De dekkende kant van de twee. Hier heb ik twee dunne laagjes aangebracht.
06 My best Nude friends and me: Het wit parelmoer kleurige shimmer lakje. In één dun laagje aangebracht. 
03 We are all Bright: De dekkende kleur van de twee. Een ontzettend gave groene kleur die niet zo standaard is. Hier zie je twee dunne laagjes aangebracht.
03 We are all Bright: Een roze shimmer kleur die de de groene kleur lichtelijk blauw laat lijken.
01 It's Two Bright: Een zomers blauw kleurtje die mij aan ballonnen doet denken. Ook hier zijn weer twee dunne laagjes gebruikt.
01 It's Two Bright: Deze shimmer lakje lijkt ontzettend geel, maar is op de nagel goud met een oranje bloed er over. 
De lakjes zijn erg leuk en hebben een prima kwaliteit. Ik vind persoonlijk het kwastje even wennen. Ze zijn lang en rond en ik vind de colour&go kwastjes prettiger. De nagellak droogt snel, alleen heb je bij drie dunne laagjes toch echt wel even geduld nodig. 
De foto's met de shimmer lakjes er overheen zijn niet allemaal scherp. Ik heb deze foto's bewust gekozen omdat je hier het effect het meest realistisch ziet.

De lakjes liggen vanaf nu ongeveer in de winkel en zijn Exclusies voor €2,79 bij het Kruidvat verkrijgbaar.

Q: wat vind jij van de Colour3 lakjes?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.