zondag 25 maart 2012

Essence season of extremes - Nail Polish

Ik liet vijf dagen geleden al zien dat ik de colour3 nagellakken van de Season of extremes collectie zien. Vandaag laat ik drie "gewone" lakjes uit deze LE collectie zien. Ik heb twee nude kleurtjes en één felle kleur. Ik vind de collectie leuker dan verwacht. Zeker omdat de kleurtjes een keer wat verschillend zijn. Kijk mee naar de foto's en swatches.

De collectie heeft drie felle kleuren, deze zijn te herkennen aan de witte dop. En drie nude kleuren, deze zijn te herkennen aan de zwarte doppen.
01 Little miss Bright: Een opvallende paarse kleur met een roze tint er doorheen. Hij is niet heel dekkend en zoals je ziet hebben mijn randjes een soort witte waas. Hoe dit komt weet ik niet.
05 Nude or What?: Een muis grijs kleurtje die een soort semi matte finish heeft. Niet heel opvallend, maar wel mooi dekkend.
08 Did someone say Nude?: Een mint pastel groen keurtje. Hij dekt erg mooi in twee dunne laagjes en ook dit kleurtje heeft weer een semi matte finish. 

Ik vind de lakjes erg leuk en dan met name de nudes. De felle kleur vind ik een beetje tegenvallen, zeker omdat hij niet helemaal dekkend is in twee laagjes.
De lakjes kosten €1,79 per stuk en liggen tot en met mei bij een Kruidvat bij jou in de buurt.

Q: Welke van de drie vind jij het mooist?

1 opmerking:

  1. Ik kan niet kiezen tussen de paarse en de mintgroene, beiden zijn erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.