woensdag 7 maart 2012

Essence Studio Nails - gel nail stickers

Essence is een paar weken geleden met een nieuw assortiment gekomen. In het oude assortiment had je nail stickers die ik niet geweldig vond. Het vormde niet goed naar de nagel en bleef maar een korte tijd "goed" zitten. Je merkte dat het (in Nederland) geen succes was en daarom werd het al snel weer vervangen. Vervangen door deze nieuwe gel style versie. Ik begon nieuwsgierig te worden en heb dus een setje aangeschaft om te kijken of ze beter zijn geworden of dat ze nog steeds niet echt een succes zijn. Kijk snel naar de vernieuwde Essence Studio Nails - Nail Fasion Sticker gel style.

De stickers zitten in een kleine verpakking die doorzichtig is waardoor je het design van de sticker goed kunt zien. Er zitten in een verpakking 14 stickers, dus er is eigenlijk altijd wel een maat voor elke nagel. Waren de vorige stickers heel dun en een beetje papier achtig, zijn deze stickers dik en gel achtig. 
De stickers brengen erg gemakkelijk aan en vormen goed na de nagel. Je ziet hierdoor ook geen randjes of hobbeltjes. De stickers zelf waren voor mij iets te lang. Je kunt dan erg makkelijk het overtollige wegknippen en daarna netjes bij vijlen zodat hij mooi aansluit op de nagel. Tot dusver ben ik veel enthousiaster dan bij de oudere stickers.
Nu was de vraag natuurlijk, hoe lang blijven ze goed zitten en gaan ze snel los. De verpakking geeft aan dat ze er in één beweging er makkelijk weer afgaan dus was ik al snel bang dat ze er niet lang op bleven zitten. Ik moet zeggen, ze zijn voor een paar uren erg leuk, maar zeker niet voor een hele dag of een aantal dagen. Ook merk ik dat als je er een lakje onder hebt, zoals je bij mij de blauwe kleur ziet, dat hij beter blijft zitten dan op een blote nagel. Hierboven zie je een foto waar ik de stickers er net af gehaald heb. Je ziet direct dat hij de nagellak mee trekt, en daarom zie je direct al dat hij best goed vast plakt.

Ik vind de stickers zeker verbeterd en zeker leuk als je een feestje hebt of voor een paar uur spetterend en super makkelijke nagels wil. 
De Essence Studio Nails - nail fashion sticker kosten €1,99 per setje en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

1 opmerking:

  1. Net op tijd wilde ze morgen naar Anouk op doen maar heb een hele slechte periode dacht zal ik er vandaag dan al maar aan beginnen? Nee dus morgen middag dan maar op doen jammer dat ze zo kort zitten heb je bij rimmel meer voor je geld die bleven een week zitten

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.