woensdag 21 maart 2012

Illamasqua - Human Fundamentalism + look

Illamaqua is één van mijn favoriete merken en als je kwalitatief goede make-up zoekt ben je bij Illamasqua zeker aan het juiste adres. Ze zijn anders dan andere merken en proberen met make-up het speelse en extreme in je naar boven te halen. Altijd als ik producten van Illamasqua zie krijg ik de kriebels om er mee te spelen. Nu komt Illamasqua met een lekkere pakkende limited collectie genaamd "Human Fundamentalism". Kijk mee naar de collectie, looks, en productfoto's.
Uit deze collectie kreeg ik twee oogschaduw, een nagellak en de sealing gel. Vier erg mooie producten met lekker felle kleuren. Ik was al een lange tijd benieuwd naar de sealing gel, want dit is een vloeibaar substantie die van elke pressed eyeshadow een waterafstotende eyeliner maak. 

Eerst een aantal geweldige persfoto's van de Human Fundamentalism collectie:

Powder Eye Shadow in de kleuren Burst en Pivot. Twee hele opvallende matte kleuren die je niet dagelijks ziet.  De oogschaduw voelt erg zacht aan en hebben weinig fall out. Ik vind de verpakking van de oogschaduw altijd erg mooi, strak en sjiek er uit zien.  
Pivot is een fel groene kleur die mij echt aan vergif doet denken. Chemisch groen om het zo maar te noemen. Burst is een heel mooi blauw beetje turquoise kleurt die zeker niet standaard is. Beide kleuren hebben een geweldige pigmentatie en brengen super fijn en makkelijk aan. Ze blijven ook erg goed zitten en zijn erg goed te blenden.
 
Sealing Gel veranderd elke poeder oogschaduw in een waterproof eyeliner. Hiermee kun je dus elke keer kleur eyeliner maken die je maar wil. Ik was hier heel erg benieuwd naar en wilde het dan ook direct proberen.  De gel is wat dikker dan water maar is zeker nog erg vloeibaar. 

Je doet een klein drupje op de oogschaduw. Zoals je ziet blijft het drupje er eerst een beetje bovenop liggen. Ik heb een wat groter en dikker eyeliner kwastje gebruikt. Je mengt de gel met de oogschaduw waardoor je een vloeibare kleur eyeliner krijgt. 
Hier zie je een aantal strepen gezet met de Sealing Gel. Ik moet zeggen dat ik het nog best lastig vond, dus ik denk wel dat er een beetje oefening bij komt kijken. Toch blijf ik het wel erg gaaf spul vinden. Zodra het opgedroogd is en ik wil het er weer afkrijgen moet ik echt goed boenen. Het is niet echt waterproof, maar meer water resistent. 
In deze collectie zijn twee nagellakken Nomad en Stance. Hierboven zie je de Stance deze fel opvallende fuchsia roze/ paarse kleur. Hij is echt een eyecatcher. Hij is creamy en glanzend en dekt in twee dunne laagjes erg mooi. Hij is redelijk dun van structuur en daardoor droogt hij wel redelijk snel. Hier op de foto oogt hij een beetje meer naar paars, maar in reallife is hij iets meer roze.
Hierboven zie je een look met gebruik van de twee oogschaduws en de sealing gel. Ik heb Pivot op mijn bewegend ooglid gebruik en heb Burst in mijn arcadeboog gebruikt. Verder heb ik de sealing gel met burst gemengd en als eyeliner aangebracht. Verder heb ik heel weinig make-up op omdat de ogen al erg opvallend zijn.  Let niet op mijn haar, ik kom hier net onder de douche vandaan. 

Powder Eye Shadow £15.00 = €18,04
Sealing Gel £10.50 = €12,63
Nail Varnish £13.50 = €16,24


De Human Fundamentalism collectie wordt verkocht op de site van Illamsqua  en is vanaf nu verkrijgbaar.
Q: Wat vind jij van de collectie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.