dinsdag 13 maart 2012

Katy Perry lashes by Eylure

Altijd als ik Katy Perry zie vallen haar wimpers altijd op. Ik vind haar look altijd adembenemend mooi en dat is mede dankzij haar wimpers. Katy is altijd al fan geweest van de kunstwimpers van Eylure en droeg deze wimpers dan ook tijdens haar California Dreams Tour. Ze komt met 4 setje kunstwimpers die voor een leuke en betaalbare prijs in de winkel komen te liggen en jou de Katy Perry look geven.
De lijn komt met vier verschillende wimperlooks die elk een reflectie van de vier meest geliefde beautypersoonlijkheden van Katy Perry: 
- Sweety Pie - een stijl voor overdag met een meisjesachtige uitstraling
- Cool Kitty - voor overdag en 's avonds: een krachtig statement met 'spiky' effect
- Oh Honey - voor 's avonds: adembenemend mooi in vintage classic stijl
- Oh My! - extravagantie ten top: met megavolume en dubbelgelaagd 
Ik heb zelf Cool Kitty, een volle en dikke wimper met puntige uiteinden.Ik draag eigenlijk nooit kunstwimpers, want je voelt ze altijd en vond het best een gedoe. Ik heb zelf meestal kunstwimpers van Ebay, maar sinds ik wimpers van Eylure heb is er een wereld voor me opengegaan wat betreft kunstwimpers. Je merkt een heel groot kwaliteitsverschil tussen Ebay en Eylure. Bij het aanbrengen voel je al verschil en als ze eenmaal zitten voel je ze praktisch niet meer en zitten ze de hele dag. 
De wimpers zijn erg makkelijk aan te brengen en het staat ook stap voor stap afgebeeld op de achterkant. Bij elk setje kunstwimpers zit een klein flesje lijm. De wimpers kun je meerdere malen gebruiken. De dame van Eylure vertelde mij dat ze elke dag kunstwimpers droeg en met één setje zeker een maand doet. 
Wat een verschil. Ik heb van mijzelf echt blonde wimpers. Ook al verg ik mijn wimpers om de aantal weken, ze zijn zo weer blond. Op de linker foto zie je mijn ook "naakt" met alleen een oogschaduw basis op. Op de andere foto zie je de Cool Kitty kunstwimper met twee kleuren oogschaduw en 1 laagje mascara. I like it, I like it a lot!

Sinds ik twee setjes van Eylure heb draag ik wanneer ik kan kunstwimpers en kom ik niet eens meer in de buurt van de Ebay wimpers. Deze wimpers zijn iets extremer, maar ik kon het niet laten om ze afgelopen zaterdag in de stad te dragen.

Eylure Katy Perry Lashes zijn vanaf eind maart 2012 verkrijgbaar bij o.a. Kruidvat en de goed gesorteerde drogist. Ze kosten € 7,99 per paar. Ik vind dit echt niet duur, zeker niet omdat je ze meerdere keren kunt gebruiken. Ik ga zeker nog een setje aanschaffen.

Q: Wat vind jij van kunstwimpers?

1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.